Χάρις Πότσου: Ξανά στο χειρουργείο η κόρη της για τη σπάνια νόσο στο πόδι 


Χάρις Πότσου: Ξανά στο χειρουργείο η κόρη της για τη σπάνια νόσο στο πόδι 

“Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου”  

Στο εξωτερικό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Χάρις Πότσου μαζί με την κόρη της Naomi και συγκεκριμένα στο Abu Dhabi. 

Η γνωστή planner του νησιού, μοιράστηκε το προηγούμενο διάστημα εικόνες με την κόρη της σε αναπηρικό αμαξίδιο να κάνουν βόλτες στην πόλη και επισκέφθηκαν μάλιστα το εντυπωσιακό ενυδρείο. 

Η Πότσου είχε ενημερώσει και στο παρελθόν τους διαδικτυακούς της φίλους όσον αφορά στην κατάσταση υγείας της κόρης της, η οποία διαγνώστηκε με μία σπάνια νόσο στο πόδι.

Όπως μας ενημέρωσε σε χθεσινή της ανάρτηση στο instagram, η Naomi χρειάστηκε να ξαναμπεί στο χειρουργείο επαναλαμβάνοντας την ίδια επέμβαση χρησιμοποιώντας άλλη τεχνική, καθώς η πρώτη δεν πέτυχε. 

“Κανονικά η Ναόμι θα έπρεπε να είναι στην τελική ευθεία αποθεραπείας αυτό το διάστημα και να περπατά υγιέστατη ξανά. Και όχι μόνο δεν είναι αλλά ξανά από αρχής […] Όταν έμαθα ότι δεν πέτυχε η εγχείρηση της Ναόμις και θα έπρεπε να ξαναπεράσει όλη τη διαδικασία με ένα άλλο χειρουργείο πολύ δύσκολο και επώδυνο αφού έπρεπε να γίνει άλλη τεχνική έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου”, έγραψε αρχικά, συνεχίζοντας: “Η επέμβαση έγινε, όλα καλά και πρέπει να γίνει η αποθεραπεία στην κλινική εδώ άρα όλος ο Φλεβάρης θα μας βρει μακριά”. 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται γρήγορη ανάρρωση στη μικρή Ναόμι. 
 

Tags Χάρις Πότσου, διασημοι, showbiz, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8944 s (233 Queries.) // Parse time: 0.6027 s // Total time: 3.4971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X