“Θα ήταν τιμή μου να παντρέψω τη Δέσποινα και τον Βασίλη”


“Θα ήταν τιμή μου να παντρέψω τη Δέσποινα και τον Βασίλη”

Πολύ στενός τους φίλος μιλάει για το ερωτευμένο ζευγάρι.   

Πρόκειται για έναν εξαίρετο καλλιτέχνη, ο οποίος είναι πολύ καλός φίλος με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη και μάλιστα τους έχουμε πετύχει αρκετές φορές σε βραδινές τους εξόδους για φαγητό.

Ο λόγος για τον Μανώλη Κονταρό, τον γνωστό λυράρη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα “Secret” και στη Σάσα Σταμάτη, αναφέρθηκε στο ερωτευμένο ζευγάρι και στο ενδεχόμενο να είναι ο κουμπάρος τους αν αποφασίσουν να παντρευτούν.

Γνώριζα τη ∆έσποινα Βανδή και εκείνη µου γνώρισε τον Βασίλη. Φάγαµε µια µέρα µαζί στην 'Ψαρόσκαλα' και από τότε γίναµε φίλοι µε τον Βασίλη. Έχουμε πολλές παρέες και στην Κρήτη, γιατί µε τον Βασίλη έχουμε κοινούς φίλους εκεί… Είναι πολύ αληθινός, αυθόρµητος και µερακλής. Είναι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά. Του αρέσουν τα επαναστατικά τραγούδια”, ανέφερε. 

Κατόπιν, για το ενδεχόμενο να παντρευτούν, είπε: “∆εν το ξέρω, ο χρόνος θα το δείξει. Είναι ένα ερωτευµένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν αυτό… Όταν το πάρουν απόφαση, θα δείξει ο χρόνος τι θα γίνει. Αν µου ζητήσουν να τους παντρέψω, θα είναι τιµή για µένα”.  
 

Tags μανωλης κονταρος, Βασίλης Μπισμπίκης, δεσποινα βανδη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3394 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3115 s // Total time: 2.6508 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X