Silia Kapsis: H εκπρόσωπός μας στην Eurovision "ανοίγει τα χαρτιά της" πριν αναχωρήσει για Σουηδία [βίντεο]


Silia Kapsis: H εκπρόσωπός μας στην Eurovision "ανοίγει τα χαρτιά της" πριν αναχωρήσει για Σουηδία [βίντεο]

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του "Liar", πότε φεύγει για Malmö, η σκηνική μας παρουσία, και με ποια θέση θα είναι ευχαριστημένη.

Στην Κύπρο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η φετινή μας εκπρόσωπος στην Eurovision, Silia Kapsis. 

Η μόλις 17 ετών νεαρή τραγουδίστρια, λίγους μήνες πριν βρεθεί στη μεγαλύτερη μουσική σκηνή του κόσμου, με τα χρώματα της χώρας μας, παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στο portal μας, και πραγματικά, μας φτιάχνει τη διάθεση. 

Η γλυκιά Silia, ευδιάθετη και χαμογελαστή μας υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ, αφιέρωνοντάς μας χρόνο, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματά μας, που προκύπτουν μέσα από τη συμμετοχή της στην 68η διοργάνωση της Eurovision. 

Η Silia Kapsis, ανυπομονεί να ανέβει επάνω στη σκηνή του Malmo Αrena, να κάνει περήφανη την χώρα της, η οποία και την εμπιστεύτηκε, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. 

Στη συνέντευξη η εκπρόσωπός μας αποκαλύπτει το πότε αναχωρεί η αποστολή μας για Σουηδία, το πως θα στηθεί on stage η συμμετοχή μας με τίτλο "Liar", τι θα κάνει πριν ανέβει στη σκηνή αλλά και τι μετά, καθώς και με ποια θέση θα είναι ευχαριστημένη.

Ωστόσο, αναφέρει ποια στοιχεία του τραγουδιού μας είναι αυτά που θεωρεί πως θα κερδίσουν τους eurofans, αλλά και την ημερομηνία που αναμένεται να το ακούσουμε. 

Όσο για το τι λέει για τα προγνωστικά στοιχήματα, και αν αυτά θα την αγχώνουν,αλλά και ποιοι από την οικογένειά της θα την συνοδεύσουν σε αυτό της το μουσικό ταξίδι,  καθώς και άλλα πολλά, στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Η ομάδα του ilovestyle.com εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Silia Kapsis και στην κυπριακή αποστολή.

Tags gossip, showbiz, celebrities, silia kapsis, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5247 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2403 s // Total time: 2.7650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X