Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πασίγνωστη Ελληνίδα: Εικόνες με αίματα και μώλωπες


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού πασίγνωστη Ελληνίδα: Εικόνες με αίματα και μώλωπες

"Κανείς δεν με σακατεύει εμένα..."

Η Μικαέλα Φωτιάδη λίγες εβδομάδες μετά την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, αποκάλυψε με φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού. Η πρώην παίκτρια του GNTM, η οποία το 2015 εξελέγη Σταρ Ελλάς και το 2016 Μις Ευρώπη, πέρασε τραγικές στιγμές όταν άγνωστοι την ξυλοκόπησαν.

Μάλιστα το μοντέλο αποκάλυψε και τον άνθρωπο που έστειλε τους αγνώστους για να την χτυπήσουν, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω πληροφορίες σχετικά από το αποτρόπαιο συμβάν. "Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος... Μπράβο να σε χαίρονται", έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση με φωτογραφίες από το πρόσωπο της και τα αίματα.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ για Έλληνα ηθοποιό: Η αδερφή του σκοτώθηκε με φρικτό τρόπο στην αυλή του σπιτιού του

"Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου", έγραψε στην δεύτερη ανάρτηση και οι εικόνες είναι σοκαριστικές.

Πηγή: www.youweekly.gr

Tags μικαελλα φωτιαδη, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4440 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3577 s // Total time: 2.8017 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X