O θυμός Ελληνίδας τραγουδίστριας όταν η Τσιμτσιλή ανακοίνωσε πρώτη την εγκυμοσύνη της [βίντεο]


O θυμός Ελληνίδας τραγουδίστριας όταν η Τσιμτσιλή ανακοίνωσε πρώτη την εγκυμοσύνη της [βίντεο]

"Ηθελα εγώ να το ανακοινώσω".

Μια προσωπική εξομολόγηση πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Breakfast@star", η Ελένη Χατζίδου, το πρωί της Τρίτης, 6 Φεβρουαρίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής και τραγουδίστρια, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελεονώρα Μελέτη για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσα από την εκπομπή της, πριν η ίδια την ανακοινώσει.

Διαβάστε ακόμα: Χατζίδου για Ετεοκλή: "Με ρωτούσαν γιατί είμαι με αυτόν που έχει αυτήν την αναπηρία..."

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε όλα. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Όταν εγώ ήμουν έγκυος, δεν το είχα ανακοινώσει. Το είχα πει στους δικούς μου, στους πολύ κοντινούς μου. Και κάποια στιγμή η πρώτη εκπομπή που βγήκε και το αποκάλυψε, ήταν το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχα θυμώσει τόσο πολύ. Ήταν κάτι που ίσχυε και ήθελα εγώ να το ανακοινώσω. Μιλήσαμε αμέσως μετά, το έχουμε λύσει με τη Σταματίνα, μου είχε στείλει ένα μήνυμα. Αλλά θέλω να πω που σταματάνε αυτά τα όρια. Μέχρι που μπορεί να ανακοινώσει κάποιος κάτι που εσύ μπορεί να μη θες να το πεις;". Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags διασημοι, Ελένη Χατζίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4191 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3283 s // Total time: 3.7475 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X