Survivor: Οι δύο νέες προσθήκες από τα παλιά, η “αποχώρηση” του Αλέξη και η υποψηφιότητα έκπληξη [βίντεο]


Survivor: Οι δύο νέες προσθήκες από τα παλιά, η “αποχώρηση” του Αλέξη και η υποψηφιότητα έκπληξη [βίντεο]

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.  

Οι “Μαχητές” ηττήθηκαν και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, πηγαίνοντας στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, έχοντας ήδη βγάλει στον τάκο τον Rob James Seymour. 

 

 

Η ψηφοφορία των “Μπλε” έφερε αναστάτωση και στις δύο ομάδες καθώς η κάλπη έδειξε τον Γιάννη Περπατάρη ως τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες το φετινού ριάλιτι επιβίωσης. 

 

 

“Είμαι πολύ περίεργος εκεί μέσα με τι κριτήριο με ψήφισαν. Όχι δεν το ζήτησα […] Δεν είναι δυνατόν να ψηφίζουν εμένα που τους έφερε τις προηγούμενες ημέρες μαζί με τον Φάνη εννέα πόντους, φέρνω πάντα ψήφους”, είπε ο Γιάννης φανερά ενοχλημένος και απορημένος με την υποψηφιότητά του. 

 

 

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα συμβούν δύο νέες προσθήκες και στις δύο ομάδες με δύο παίκτες από προηγούμενους κύκλους “Survivor”. Ο λόγος για τον James Καφετζή και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τον Αλέξη Παππά να “αποχωρεί” για πλάκα όταν ακούστηκε το όνομα του πρώην συμπαίκτη του. 

 


 

 

Tags survivor, διασημοι, μαχητες, ΣΙΓΜΑ, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7130 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2419 s // Total time: 2.9550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X