Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ποιους ηθοποιούς θα επέλεγε να ενσαρκώσουν σε ρόλο τον παππού του; [βίντεο]


Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ποιους ηθοποιούς θα επέλεγε να ενσαρκώσουν σε ρόλο τον παππού του; [βίντεο]

Όσα εξομομολογήθηκε για τον θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου, ο εγγονός του.

Μέσω σύνδεσης skype παραχώρησε συνέντευξη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή "Ήρθε κι Έδεσε", το πρωί της Παρασκευής, 2 Φεβρουαρίου.

Ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος μιλώντας στην, Άννα Κρίθ, αναφέρθηκε και στον παππού του, Λάμπρο Κωνσταντάρα, έναν από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, και στα όσα έχει να θυμάται από αυτόν. 

Διαβάστε ακόμα: Λάμπρος Κωνσταντάρας: "Για να μην ολοκληρώσω σκέφτομαι πεθαμένους την ώρα της κηδείας" [βίντεο]

Kατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ρωτήθηκε σε περίπτωση που τύγχαινε να γίνει η ζωή του παππού του, τηλεοπτική σειρά η κινηματογραφική ταινία, ποιο ηθοποιό θα επέλεγε ο ίδιος,αν είχε τη δυνατότητα, να τον ενσαρκώσει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: "Αρχικά δεν θα ήταν ένας θα ήταν δυο, γιατί θα ήταν ένας στην ηλικία που θα μεσουρανούσε, και ένας σε πιο μικρή ηλικία. Χωρίς να το πολυσκεφτώ θα σου έλεγα σε ηλικία που μεσουρανούσε τον Γιάννη Μπέζο, και σε πιο νεαρή ηλικία, γύρω στα 30-40 που ήταν ζεν πρεμιέ στο θέατρο, δηλαδή που ήταν ο ωραιός πρωταγωνιστής, θα σου έλεγα ίσως κάποιον σαν τον Μπουρδούμη". 

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα ήθελε να ενσαρκώσει τον παππού του, λέγοντας πως θα ήθελε να το κάνει κάποιος ταλαντούχος ηθοποιός. Δείτε το βίντεο

 

 

 

Tags Λάμπρος Κωνσταντάρας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4326 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2559 s // Total time: 2.6885 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X