Ελένη Μενεγάκη: Η κυπριακή λέξη που ακούστηκε στην εκπομπή της και τα "έχασε" [βίντεο]


Ελένη Μενεγάκη: Η κυπριακή λέξη που ακούστηκε στην εκπομπή της και τα "έχασε" [βίντεο]

Δεν ήταν σίγουρη αν έπρεπε να ακουστεί στον αέρα.

Kαλεσμένοι στην εκπομπή "Ελένη" βρέθηκαν χθες Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαριέλλα Σαββίδου.

Οι γνωστοί ηθοποιοί συναντήθηκαν ξανά με αφορμή την επαναπροβολή της σειράς "Εθνικής Ελλάδος", δημιουργόντας μεταξύ τους ένα όμορφο παρεΐστικο κλίμα. 

Διαβάστε ακόμα: Μαριέλλα Σαββίδου: Πήγε στη Μενεγάκη και έκανε αποκάλυψη για το παρελθόν της που δεν γνωρίζαμε [βίντεο]

Λέγοντας backstage στιγμές της σειράς και της συνεργασίας τους, ακούστηκε μεταξύ άλλων και μια κυπριακή λέξη που έκανε προς στιγμήν την Ελένη Μενεγάκη να τα χάσει.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφερόμενος στην Κύπρια ηθοποιό, Μαριέλλα Σαββίδου, ως εκείνη που... δεν το' χε με το curling, είπε χαρακτηριστικά: "Έπεσε στη δεύτερη προπόνηση, ενώ η πρώτη πήγε πολύ καλά, γιατί έκανε και σκι, οπότε δεν τον φοβόταν τον πάγο. Ετσάκρισε το καυλονούριν της", με την παρουσιάστρια να ρωτάει τι σημαίνει αυτό. "Το καυλονούρι είναι ο κόκκυγας στα κυπριακά", διευκρίνισε η Μαριέλλα Σαββίδου, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να την διαβεβαιώνει πως... επιτρέπεται να ακουστεί αυτή η λέξη στον αέρα. Δείτε το βίντεο [01:25:30]

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Μαριέλλα Σαββίδου, ελενη μενεγακη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5049 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2889 s // Total time: 2.7938 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X