Κύπριος ηθοποιός και η σύντροφος του ξόδεψαν μαζί τις προκαταβολές των γάμων από τις πρώην σχέσεις τους


Κύπριος ηθοποιός και η σύντροφος του ξόδεψαν μαζί τις προκαταβολές των γάμων από τις πρώην σχέσεις τους

"Πήγαμε σε ένα ακριβό εστιατόριο, πήραμε τα πιο ακριβά πιάτα, πήραμε σαμπάνιες και το διασκεδάσαμε".

Ο Γρηγόρης Γεωργίου ήταν ο καλεσμένος της Χριστιάνας Αριστοτέλους το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα". Μιλώντας μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την ηθοποιό Μαρίλια Χαριδήμου έκανε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη. "Με τη Μαρίλια ήμασταν για τρία χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά “Εσύ στον κόσμο σου”. Παρ’ όλ’ αυτά ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις. Εγώ ήμουν αρραβωνιασμένος, είχαμε κλείσει γάμο, είχαμε δώσει κάποιες προκαταβολές κτλ. Μόλις χώρισα είπα στη Μαρίλια “Έλα εδώ, πάμε να πάρουμε πίσω τις προκαταβολές και να τις φάμε όλες για πάρτι μας”. Χωρίς να συμβαίνει κάτι μεταξύ μας. Πήγαμε και πήραμε τις προκαταβολές και όντως τις φάγαμε οι δυο μας" είπε αρχικά αφήνοντας αφωνη την παρουσιάστρια. 

Διαβάστε ακόμα: Τρελό γέλιο: Ο Φειδίας χτύπησε το κουδούνι του Χρύσανθου Τσουρούλλη και της Έμιλυς Γιολίτη και τους ζήτησε να πάει στην τουαλέτα του [βίντεο]

"Ήταν ένας άνθρωπος που μου στάθηκε πάρα πολύ. Τη Μαρίλια πρώτα την αγάπησα και μετά την ερωτεύτηκα. […] Πήγαμε σε ένα ακριβό εστιατόριο, πήραμε τα πιο ακριβά πιάτα, πήραμε σαμπάνιες και το διασκεδάσαμε. Ήταν η αρχή εκεί. Μετά από ένα χρόνο τελικά καταλήξαμε να είμαστε ζευγάρι" κατέληξε. Δείτε το βίντεο:

 

 

Tags gossip, γρηγορης γεωργιου, μαριλια χραιδημου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0985 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3564 s // Total time: 2.4550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X