Κυριακού Πελαγία: Η πικρία της οικογένειάς της - Δεν τιμήθηκε η μνήμη και η προσφορά της [βίντεο]


Κυριακού Πελαγία: Η πικρία της οικογένειάς της - Δεν τιμήθηκε η μνήμη και η προσφορά της [βίντεο]

Όσα αποκάλυψε η εγγονή της, Σόλια: "Την μνήμη σου θα την κρατήσουμε ζωντανή εμείς η οικογένεια πλέον με ΕΡΓΑ".

To παράπονο της εξέφρασε μέσα από ανάρτησή της αρχικά στον λογαριασμό της στο facebook, η εγγονή της Κυριακούς Πελαγία, χθες, Τρίτη, 30 Ιανουαρίου. 

Η Σόλια Πελαγία, έγραψε στο post της τα εξής, θεωρόντας πως έναν χρόνο μετά, η αείμνηστη καλλιτέχνης της παράδοσης του τόπου μας, δεν τιμήθηκε όσο θα της άξιζε από την πολιτεία και τον Δήμο στον οποίο κατοικούσε.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η Λιάνα Κανέλλη: "Γύρισα από την κόλαση, πάλευα για μια ανάσα"

Στην ανάρτησή της σχολίασε τα εξής: "Σκέφτηκα πολύ για να γράψω αυτά τα λόγια αλλά στα 33 μου χρόνια έμαθα να είμαι αληθινή και να μιλάω στα ίσα άσχετα αν σε κάποιους δεν είμαι συμπαθής. Η Κυριακού Πελαγία μέσα από τα τραγούδια της και την μουσική της πρόσφερε στο Παραλίμνι και στην Κύπρο την δική της πινελιά στην Κυπριακή Παράδοση. Μετά από 1 χρόνο που έφυγε από την ζωή θα ήθελα να πω δημόσια ότι εγώ και η οικογένεια μου νιώθουμε πικραμένοι. Τραγούδησε πάρα πολλές φορές αφιλοκερδώς στο Παραλίμνι στον τόπο που αγάπησε και έζησε σαν να ήταν δικός της μετά τον τόπο της το Βαρώσι. Έγινε ξακουστό το όνομα της σε Κύπρο,Ελλάδα,Αγγλία,Καναδά,Αυστραλία,Αμερική. Ανέβασε ψηλά το νησί με την μουσική και την παράδοση. Μετά λύπης μου θα πω δημόσια ότι νιώθω απογοήτευση γιατί το ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ δεν ανταπέδωσε ούτε καν στο ελάχιστο αυτή της την προσφορά. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ούτε ο Δήμος Παραλιμνίου - Paralimni Municipality αλλά και γενικά το Παραλίμνι ούτως ώστε να τιμήσει την μνήμη της και την προσφορά της. Θα ήθελα να ρωτήσω δημόσια: Όσο ο άλλος είναι στην ζωή είναι αγαπητός,καλός,άξιος και όταν φύγει από την ζωή ξεχνιέται..?? Όχι λοιπόν δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η Κυριακού Πελαγία είναι ΑΘΑΝΑΤΗ. Όχι επειδή είναι γιαγιά μου αλλά επειδή αγάπησε το Παραλίμνι και την Κύπρο της όσο λίγοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Παραλιμνίου. Αν έτσι μετράτε τους ανθρώπους τότε λυπάμαι κύριοι γιατί στις επόμενες δημοτικές εκλογές ή θα είμαστε απών ή θα προσπαθήσουμε να εκλέξουμε "ξένους" που ίσως μας εκτιμήσουν περισσότερο. Σε ευχαριστώ για όλα όσα πρόσφερες γιαγιά μου και να είσαι σίγουρη πως δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν. Την μνήμη σου θα την κρατήσουμε ζωντανή εμείς η οικογένεια πλέον με ΕΡΓΑ. Η εγγονή σου".

Ωστόσο το πρωί της επόμενης ημέρας, η εγγονής της, βγήκε τηλεφωνικός και στην εκπομπή της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, "Ήρθε κι Έδεσε", αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν καταλαμβαίνει τον λόγο της αποστασιοποίησης που δέχεται η οικογένειά της. Δείτε όλα όσα είπε και εξέφρασε στο βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, κυριακου πελαγια, ΕΓΓΟΝΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0105 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0434 s // Total time: 0.0539 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X