Γενέθλια για τον Πανίκο Πιλάλη: Οι ευχές από τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά [εικόνες]


Γενέθλια για τον Πανίκο Πιλάλη: Οι ευχές από τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά [εικόνες]

"Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψω το πόσο τυχερή είμαι που είσαι δίπλα μου".

Τις πιο τρυφερές ευχές τους, μοίρασαν το πρωί της Τρίτης, 30 Ιανουαρίου, στον Πανίκο Πιλάλη, η σύζυγός του, Ελένη, και τα δυο τους παιδιά, Ειρήνη και Πάρης. 

Ο Κύπριος ηθοποιός έκλεισε τα 46 και δέχθηκε τις διαδικτυακές ευχές της οικογένειας του, τις οποίες φρόντισαν να συνοδεύσουν μέσα από διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους. 

Διαβάστε ακόμα: Πανίκος Πιλάλης: Η βόλτα στο mall και το tiktok βιντεάκι με την κόρη του

Η σύζυγός του, θέλησε να του γράφει τα εξής: "Αγάπη μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια ευλογημένα, σ΄αγαπώ πολύ", ενώ με τη σειρά της, η κόρη του, του έκανε μια γλυκιά εξομολόγηση, η οποία έγραφε: "Στον αγαπημένο μου άνθρωπο σε αυτόν τον κόσμο θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Πάντα να είσαι υγιείς και χαρούμενος. Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψω το πόσο τυχερή είμαι που είσαι δίπλα μου, πάντα με προσέχεις και θέλεις το καλύτερο για εμένα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για εμένα. Σ' αγαπώ". 

Ακολούθησε φυσικά και η ευχή του γιου του, μέσα από κοινή τους εικόνα, στην οποία είδαμε να γράφονται τα ακόλουθα: "Χρόνια πολλά πατέρα, Να τα εκατοστήσεις". Δείτε τις εικόνες: 

 

Tags Πανίκος Πιλάλης, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3294 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2513 s // Total time: 2.5807 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X