Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι μας στη φετινή διοργάνωση της Eurovision


Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι μας στη φετινή διοργάνωση της Eurovision

Που θα γυριστεί το videoclip μετά από χρόνια;

Σε ενατικούς ρυθμούς βρίσκεται η κυπριακή αποστολή της φετινής διοργάνωσης της Eurovision, με τις προετοιμασίες να αυξάνονται ολοένα και πιο πολύ.

Οι νεότερες εξελίξεις όπως διαβάζουμε μέσα από το eurovisionfun.com, αναφέρουν πως η πιο πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του κομματιού μας με τίτλο, Liar, πρόκειται να γίνει την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου, δηλαδή στις 29. 

Συγκεκριμένα,ο σχεδιασμός του ΡΙΚ και της καλλιτεχνικής ομάδας είναι στις 29 Φεβρουαρίου να δοθεί στη δημοσιότητα το video clip του Liar.

Μάλιστα αυτή την εβδομάδα η εκπρόσωπός μας, Silia Kapsis, επιστρέφει από το Los Angeles στην Αθήνα. Αφού πραγματοποιήσει την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού θα μεταβεί με την καλλιτεχνική ομάδα στην Κύπρο, ώστε το ερχόμενο σαββατοκύριακο να ξεκινήσει τα γυρίσματα του video clip.

Σκηνοθέτης του video clip είναι ο Κώστας Καρύδας,o oποίος σκηνοθέτησε τις συμμετοχές της Ελλάδας  το 2021 και 2022.

Το video clip της φετινής κυπριακής συμμετοχής μετά από αρκετά χρόνια θα γυριστεί εξολοκλήρου στην Κύπρο, συγκεκριμένα στην Λεμεσό και θα περιέχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

Θυμίζουμε πως αύριο, Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, πρόκειται να γίνει η κλήρωση των ημιτελικών του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στις 20:00.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μετά την καθιερωμένη τελετή παράδοσης - παραλαβής από την περσινή διοργανώτρια πόλη, το Λίβερπουλ, στη φετινή, το Μάλμε.

 

 

*με πληροφορίες από eurovisionfun.com

 

Tags silia kapsis, eurovision


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4464 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2700 s // Total time: 2.7164 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X