Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξεκαθαρίζει αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε Λασκαράκη - Γερονικολού


Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξεκαθαρίζει αν υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε Λασκαράκη - Γερονικολού

"Άρχισε να χτυπάει το κινητό και λέω κάτι συνταρακτικό έχει γίνει".

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" και στον Σαράντη Μαριεττή μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το πρωί της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου.

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με το “θέμα” που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην Ελένη, όπου σε αυτήν η σύντροφος του, ανέφερε πως: "Πήγα στη Μιμή Ντενίση και μου είπε ότι είχε κλείσει η Βάσω Λασκαράκη για τον ρόλο. Όταν έφυγε η Βάσω, με πήρε τηλέφωνο η Μιμή και μου είπε: έλα να πάρεις τον ρόλο που σου υποσχέθηκα". 

Από την πλευρά της, η Βάσω Λασκαράκη σχολίασε τη δήλωση αυτή της Γερονικολού με τα εξής: "Εμένα τότε ήταν η πρώτη μου δουλειά σε θέατρο στην Αθήνα, το «Άνθος του Κάκτου», τη σεζόν 2009-10. Και μετά από εμένα, τον ρόλο μου έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, εκεί γνωριστήκαμε κιόλας. Εγώ αυτό έχω να δηλώσω".

Διαβάστε ακόμα: Η αποκάλυψη της Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: "Μου είχε κάνει πολλή εντύπωση, δεν του το έχω πει ποτέ"

Φυσικά αμέτοχος δεν έμεινε ούτε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος ρωτήθηκε για το συμβάν αυτό, ξεκαθαρίζοντας αν τελικά υπάρχει κάποια κόντρα μεταξύ τους.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός διευκρίνησε: "Φυσικά και το παρακολούθησα. Άρχισε να χτυπάει το κινητό και λέω κάτι συνταρακτικό έχει γίνει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχει προκύψει αυτό από το πουθενά. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, η Βάσω έπαιξε σε μια ωραία παράσταση, τελείωσε η σεζόν. Πήγε η Αθηνά Οικονομάκου, έπαιξε εξαιρετικά και αυτή, τελείωσε η σεζόν. Πήγε μετά η Κατερίνα Γερονικολού, έπαιξε τον ίδιο ρόλο, τελείωσε η σεζόν… Αυτό είναι, τίποτα άλλο.Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ Κατερίνας και Βάσως, έχουμε βρεθεί μαζί έτσι κι αλλιώς, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Τώρα, γιατί υπάρχει θέμα, ενώ δεν υπάρχει θέμα… Αυτή τη στιγμή κάνουμε κακό σε κάποιο θέμα που πιθανότατα υπάρχει εκεί έξω και δεν του δίνουμε χρόνο. Κάλεσε η Μιμή Ντενίση την Κατερίνα να κάνει ένα ρόλο, που έτυχε να τον έχει κάνει η Αθηνά, που έτυχε να τον έχει κάνει η Βάσω".

Tags διασημοι, γιαννης τσιμιτσελης, βασω λασκαρακη, Κατερίνα Γερονικολού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0947 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2495 s // Total time: 2.3442 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X