Καραγιώργη - Κυπρής: Πώς γνώρισαν τα παιδιά ο ένας του άλλου; [βίντεο]


Καραγιώργη - Κυπρής: Πώς γνώρισαν τα παιδιά ο ένας του άλλου; [βίντεο]

"Eίχε εντυπωσιάσει τη μεγάλη μου κόρη, το γεγονός πως είναι γιατρός"

Συνέντευξη στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και στον Τάσο Ευαγγέλου, είδαμε να παραχωρεί η Ειρήνη Καραγιώργη το απόγευμα της Τρίτης, 23 Ιανουαρίου. 

Η νεαρή Κύπρια ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός πως στην ηλικία των 16 ετών έγινε για πρώτη φορά μαμά, σχολιάζοντας πως όλη αυτή η κατάσταση έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή της, με την οικογένεια της να την στηρίζει μέχρι σήμερα δίνοντάς την τόση αγάπη. 

Διαβάστε ακόμα: Ειρήνη Καραγιώργη - Χρήστος Κυπρή: Στην Αθήνα παρακολούθησαν αγώνα μπάσκετ [βίντεο]

Μάλιστα πρόσθεσε πως συγγενείς, δασκάλοι και συμμαθητές, έτυχε να κρίνουν αρνητικά αυτή της την επιλογή, με την ίδια ωστόσο να μην πτοείται. 

Στη συνέχεια η Ειρήνη Καραγιώργη μίλησε για τη τοξικότητα στη δουλειά της, τις κόρες της, οι οποίες αποτελούν τον κόσμο της όλο, καθώς και για τον έρωτα που άργησε να την βρεί. 

Μιλώντας για τον επι τρια χρόνια σύντοφό της, Χρήστο Κυπρή, η νεαρή ηθοποιός, δήλωσε: "Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική, κρατούσα κάτι για εμένα, ο Χρήστος ήταν το αντίθετο, κατάφερε να με ξεκλειδώσει. Ερωτεύτηκα πάρα πολλά στον Χρήστο, είναι δοτικός άνθρωπος, πολύ ρομαντικός, βλέπουμε με την ίδια ματιά τη ζωή, με δέχτηκε ακριβώς όπως ήμουν. Όταν βρίσκεις μια γυναίκα με δυο μωρά, είναι τεράστια ευθύνη και πρέπει να τα αγαπώ εξίσου τα μωρά του, με το να βρίσκετα εκεί και να σε στηρίζει αυτός ο άνθρωπος για εμένα είναι πολύ σημαντικό". 

Όσο για το πως έγινε η πρώτη γνωριμία τόσο του Χρήστου με τις κόρες της, όσο και της ίδιας με τα παιδιά του συντρόφου της, η Ειρήνη Καραγιώργη εξομολογήθηκε: "Η πρώτη συνάντηση των κόρων μου με τον Χρήστο έγινε σε ένα λουναπαρκ, και είπαμε να παίξουμε, είχε εντυπωσιάσει τη μεγάλη μου κόρη, το γεγονός πως είναι γιατρός, και του είχε ετοιμάσει και 5 ερωτήσεις, έπαιξαν μαζί και μετά του έκανε τις ερωτήσεις της. Ένιωθα αμήχανα όταν εγώ γνώρισα τα παιδιά του. Είμασταν στο mall και τους έδωσα το χέρι μου, ήθελα να τα αγκαλιάσω, ένιωσα άβολα, μετά που πήγαμε στα παιχνίδια, ξεκίνησε το δέσιμο". Δείτε το βίντεο

 

 

 

Tags ειρηνη καραγιωργη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8188 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2643 s // Total time: 3.0831 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X