Πρώην παίκτης Survivor: "Έχω ζαλίσει την παραγωγή, τους έχω πει ότι μπαίνω και τζάμπα" [βίντεο]


Πρώην παίκτης Survivor: "Έχω ζαλίσει την παραγωγή, τους έχω πει ότι μπαίνω και τζάμπα" [βίντεο]

"Είναι όνειρο ζωής να ξαναείμαι εκεί - Μου αξίζει, θα έφτανα μέχρι το τέλος" - Το συγχωροχάρτι σε Δαλάκα - Ασημίνα.

Μέσω ζωντανής σύνδεσης skype εμφανίστηκε στην εκπομπή "Ηρθε κι Έδεσε" το πρωί της Παρασκευής, 12 Ιανουαρίου, ο Τάκης Καραγκούνιας. 

Ο πρώην παίκτης του "Survivor" κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, δήλωσε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του και την ανυπομονησία του να συμμετάσχει στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης...ακόμη και τζάμπα, τονίζοντας μάλιστα πως έχει ήδη έτοιμη τη βαλίτσα του. 

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Δαλάκα: Η οικογένεια της εξέδωσε ανακοίνωση για τη σχέση της με τον Acun Illicali

Ο Τάκης Καραγκούνιας αρχικά δήλωσε τα εξής: "Είναι όνειρο ζωής για εμένα να ξαναείμαι εκεί. Το ξέρουνε από την παραγωγή, τους το έχω ζητήσει εγώ ο ίδιος, δεν ξέρω πραγματικά γιατί δεν με έχουνε βάλει, μου αξίζει να είμαι εκεί, και ειδικά φέτος που είναι καθαρά αγωνιστικό το κομμάτι και πιστεύω θα έφτανα μέχρι το τέλος. Θα ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι μου. Μακάρι να χτυπήσει το τηλέφωνο μου από την παραγωγή". 

Όσον αφορά την είσοδο και πάλι στο παιχνίδι της Κατερίνας Δαλάκας και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, σχολίασε τα ακόλουθα: "Πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα πήραν το συγχωροχάρτι. Όλοι οι παίκτες Survivors που τους είδαμε να μπαίνουνε, έχουμε απορήσει. Εγώ θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί να προσπαθούσα να είμαι φύλακας διαφύλαξης των κανονισμών του Survivor". 

Για το επίπεδο των φετινών παικτών, ο πρώην παίκτης τόνισε πως είναι πολύ χαμηλό, ξεχωρίζοντας ωστόσο τον Σάββα Γκέντζογλου, τον Φάνη και τον Άγγελο.

Μετέπειτα προσθέσε: "Θέλω να μπω μέσα και να πάρω την κούπα, αυτό με νοιάζει μόνο. Έχω κάνει ανοικτή πρόταση στην παραγωή, τους έχω ζαλίσει, τους έχω πει ότι μπαίνω και τζάμπα, δώστε μου ότι θέλετε, δεν θέλετε να μου δώσετε, μην μου δώσετε".  Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

 

 

Tags διασημοι, Τάκης Καραγκούνιας, survivor, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5063 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2346 s // Total time: 2.7409 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X