Ανδρέας Δημητρόπουλος: Το άγνωστο συμβάν με τον Νίκο Μουρατίδη σε εκπομπή - "Είχαμε κόντρα μεγάλη" [βίντεο]


Ανδρέας Δημητρόπουλος: Το άγνωστο συμβάν με τον Νίκο Μουρατίδη σε εκπομπή - "Είχαμε κόντρα μεγάλη" [βίντεο]

"Έρχεται αυτός ντίβα....βγάζω τα ακουστικά και έφυγα από το πλατό".

Μια προσωπική αποκάλυψη από το παρελθόν μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα του "Ηρθε κι Έδεσε" το πρωί της Παρασκευής, 12 Ιανουαρίου, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος. 

Ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την "επίθεση" του Νίκου Μουρατίδη προς την Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της, Μαρίσα, εξομολογήθηκε την προσωπική εμπειρία που είχε με τον Έλληνα ραδιοφωνικό και μουσικό παραγωγό, πριν από χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Στην "αντεπίθεση" η κόρη της Λαμπίρη - Απαντά στον Μουρατίδη - "Τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη"

Συγκεκριμένα, on camera, ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, αποκάλυψε για το δικό τους περιστατικό τα ακόλουθα: "Προσωπικά δεν ξέρετε τι έχουμε πάθει εγώ με αυτόν. Κάνουμε το "Που Πάμε" με τον Δημόπουλο, έρχεται αυτός ντίβα, κάθετε εκεί, δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις, του λέω "θα ρωτάω εγώ αυτά που θέλω και θα απαντάς εσύ ότι θες", και μου λέει "κυρ. Ανδρέα", του λέω "πώς;, σε λάθος εκπομπή ήρθες, βγάζω τα ακουστικά και έφυγα από το πλατό, για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. Είχαμε κόντρα μεγάλη. Μετά τον βλέπω σε ένα φιλανθρωπικό που έκανε και ήταν κριτής στην Κύπρο, και έλεγα: "τώρα θα γίνει φάση, αλλά το προσπέρασε, δεν έγινε τίποτα. Τότε είχε γίνει φάση, Ήρθε με ύφος, και εγώ δεν είμαι trash, αυτά είναι trash που ρωτάτε". 

Το όλο περιστατικό έγινε την περίοδο της τηλεοπτικής σεζόν 2006- 2007, και η εκπομπή όπως διευκρίνησε ο παρουσιαστής δεν ήταν ζωντανή. Δείτε όσα είπε στο βίντεο

Tags gossip, showbiz, celebrities, Νίκος Μουρατίδης, διασημοι, ανδρέας δημητρόπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3465 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3416 s // Total time: 2.6881 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X