Τούνη - Αλεξάνδρου: Ο γιος τους έγινε ενός! Το θεματικό πάρτι με τα ταξίδια του που έγινε viral [εικόνες & βίντεο]


Τούνη - Αλεξάνδρου: Ο γιος τους έγινε ενός! Το θεματικό πάρτι με τα ταξίδια του που έγινε viral [εικόνες & βίντεο]

"Είναι βαριά η κούπα να είσαι ενός και να έχεις κάνει τα πιο πολλά ταξίδια".

Το πρώτο έτος ζωής του συμπλήρωσε χθες, Τρίτη, 9 Ιανουαρίου, ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Πάρης. 

Ο μικρούλης εορτάζοντας γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια με ένα υπέρπαραγωγη πάρτι που του ετοίμασαν οι γονείς του, στο σπίτι τους στην Αθήνα, παρουσία φίλων και συγγενών. 

Διαβάστε ακόμα: Τούνη - Αλεξάνδρου: Γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Πάρη [εικόνες & βίντεο]

Στο πάρτι δεν θα μπορούσαν να μην υπήρχαν και παιδάκια τα οποία διασκέδασαν με τη ψυχή τους, παίζοντας μεταξύ άλλων πινιάτα όπως είδαμε στα instories της influencer. 

Ωστόσο στα stories που κυριάρχησαν στο instagram των ευτυχισμένων γονέων, πετύχαμε και το θέμα του πάρτι, το οποίο ήταν τα 8 ταξίδια που έχει κάνει ο Πάρης Αλεξάνδρου, στον πρώτο κιόλας χρόνο ζωής του.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την παρουσία τους τίμησαν τον εορτάζοντα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και φυσικά η γιαγιά του(μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου).

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως για δώρο οι ευτυχισμένοι γονείς, πρόσφεραν στους καλεσμένους τους, φλυτζάνι το οποίο έγραφε πως: "είναι βαριά η κούπα να είσαι ενός και να έχεις κάνει τα πιο πολλά ταξίδια". Δείτε βίντεο και εικόνες από τη στιγμή που σβήνουν οικογενειακώς την τούρτα. 

 

 

 

Tags διασημοι, ιωαννα τουνη, δημητρης αλεξανδρου, παρης, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8431 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2973 s // Total time: 3.1404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X