Αργυρώ Ροτσίδου: Στο Λονδίνο με το αξεσουάρ που υμνεί η street wear αισθητική


Αργυρώ Ροτσίδου: Στο Λονδίνο με το αξεσουάρ που υμνεί η street wear αισθητική

Επέλεξε μία πρόταση του οίκου Chanel.

Τις κρύες μέρες του χρόνου όλες αναζητάμε ζεστά κομμάτια που μας προσφέρουν προστασία και δε μας αφήνουν να κρυώνουμε. Η μόδα είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς πέραν από τα χοντρά πουλόβερ και τα oversized παλτό υπάρχουν και τα αξεσουάρ, που μας κρατάνε ζεστές δίνοντάς σας ταυτόχρονα έξτρα πόντους στιλ.

Και όσες από εμάς παρακολουθούμε τακτικά το στυλ των αγαπημένων μας εκπροσώπων του street style γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ένα από τα αγαπημένα τους κομμάτια και σταθερή αξία κάθε χειμερινή σεζόν είναι το μάλλινο σκουφάκι ή αλλιώς γνωστό στο fashion crowd ως beanie.

Με χοντρή πλέξη ή με πιο λεπτή, με pon pon, μονόχρωμο ή πολύχρωμο, αποτελεί ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας και πάντα καταφέρνει να προσθέτει το κάτι διαφορετικό σε ένα απλό καθημερινό outfit αλλά και σε ένα πιο casual chic στο οποίο θέλουμε να προσδώσουμε ένα πιο cool χαρακτήρα.

Έτσι όπως μπορείς και εσύ να καταλάβεις το σκουφάκι δεν εγκαταλείπει ποτέ την χειμερινή γκαρνταρόμπα αφού πέρα από την λειτουργικότητα του και την ικανότητα του να μας προστατεύει από το κρύο, μετατρέπει κάθε look σε stylish.

Ένα beanie του οίκου Chanel επέλεξε και η Αργυρώ Ροτσίδου για να ολοκληρώσει ένα casual look της στο ταξίδι της στο Λονδίνο και για να προσθέσει στυλ στο σύνολό της αλλά και για να την προστατεύσει από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν συνήθως στη βρετανική πρωτεύουσα.

Tags μόδα, fashion, στυλ, style, τασεις μόδας, Trends, αργυρω ροτσιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2866 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2314 s // Total time: 2.5180 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X