Δέσποινα Τζιαπούρα: Φοράει το item που αναβαθμίζει όλα τα σύνολα


Δέσποινα Τζιαπούρα: Φοράει το item που αναβαθμίζει όλα τα σύνολα

Καθημερινά και βραδινά looks αναδεικνύονται με το συγκεκριμένο ζευγάρι μπότες

Οι thigh-high μπότες, αυτές δηλαδή που ανεβαίνουν πάνω από το γόνατο είναι το κομμάτι, που χρειαζόμαστε αυτόν το χρονικό διάστημα στην γκαρνταρόμπα μας, για να αναβαθμίσει τόσο τις casual, όσο και τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Είτε flat, είτε με τακούνι είναι chic και παράλληλα έχουν μία sexy διάθεση, ενώ μπορούν να φορεθούν σχεδόν με τα πάντα. Στα θετικά που μπορούμε να προσθέσουμε στο συγκεκριμένο σχέδιο παπουτσιών είναι και το γεγονός ότι αποτελούν ιδανική επιλογή για τις μέρες, που κάνει κρύο αλλά θέλουμε να φορέσουμε την mini φούστα μας ή το φόρεμά μας ενώ δείχνουν υπέροχές και με ένα skinny παντελόνι.

Fashion experts, celebrities, Influencers, έχουν εντάξει αυτό το It κομμάτι στην γκαρνταρόμπα τους δημιουργώντας τα πιο fashionable looks καθώς δε γίνεται λόγω του design τους, να περάσουν απαρατήρητες! Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με ένα oversized blazer ή jacket και στενό denim παντελόνι και να έχεις ένα απίστευτο office look ενώ το βράδυ θα απογειώσουν το outfit σου ειδικά αν πρόκειται για ένα mini στενό φόρεμα ή ένα cat suit που θα δημιουργήσουν ένα ultra sexy look.

 

 

 

 

Ένα από τα πιο hot ζευγάρια μπότες σε over the knee σχέδιο επέλεξε και η Δέσποινα Τζιαπούρα η οποία ολοκλήρωσε με αυτές ένα casual chic σύνολο. Πρόκειται για τις leather over-the-knee boots του οίκου Amina Muaddi σε καφέ χρώμα με το χαρακτηριστικό τακούνι που είναι ιδανικές για να αναδείξουν ένα οποιοδήποτε σύνολο.

Η Δέσποινα Τζιαπούρα επέλεξε να ολοκληρώσει με αυτές ένα σύνολο που αποτελείτο από μαύρο leggings και γκρι φούτερ και χάρισαν αμέσως στο look ένα τόσο stylish χαρακτήρα.

Tags δεσποινα τζιαπούρα, μόδα, τασεις μόδας, Trends, style, thigh high μποτες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.5045 s (231 Queries.) // Parse time: 0.6059 s // Total time: 5.1104 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X