Survivor: Οι αλλαγές φέτος και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που δημιούργησε ερωτηματικά [βίντεο]


Survivor: Οι αλλαγές φέτος και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που δημιούργησε ερωτηματικά [βίντεο]

Το ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε και φέτος παίζεται αλλιώς!  

Το “Survivor” επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Κυριακής, 7 Ιανουαρίου μέσα από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και έφερε μαζί του αρκετές αλλαγές όσον αφορά στην εξέλιξή του. 

Η πρώτη και σημαντικότερη αλλαγή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του επεισοδίου είναι η απουσία της ψηφοφορίας του κοινού. Ως εκ τούτου, ο παίκτης που θα αποχωρεί, θα προκύπτει μέσα από τις αγωνιστικές του επιδόσεις. 

Ο τρόπος που θα βγαίνουν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλάζει τη φετινή σεζόν του “Survivor” και θα φέρει αρκετές ανατροπές καθώς μεγάλο ρόλο παίζουν τα στατιστικά των παικτών. 

Η ομάδα των “Μαχητών” αν και μπήκε δυναμικά στο πρώτο ομαδικό αγώνισμα κερδίζοντας το έπαθλο της φωτιάς, ωστόσο, δεν κατάφερε να επικρατήσει στο αγώνισμα ασυλίας, με τους “Διάσημους” να επικρατούν με σκορ 10-4

Οι “Μαχητές” κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο συμπαίκτη τους προς αποχώρηση και με έξι ψήφους τέθηκε η Δώρα Νικολή, γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά καθώς όπως επεσήμανε ο Γιώργος Λιανός ήταν μία γυναίκα που συνέβαλε αρκετά στη διαβίωση στην καλύβα την πρώτη ημέρα στην παραλία. 


 

Tags survivor, ΣΙΓΜΑ, διασημοι, μαχητες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4893 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2945 s // Total time: 2.7838 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X