Χριστίνα Παυλίδου: Θυμάται συγκινημένη περιστατικό σε γύρισμα με την κόρη της, Μαρία [εικόνες]


Χριστίνα Παυλίδου: Θυμάται συγκινημένη περιστατικό σε γύρισμα με την κόρη της, Μαρία [εικόνες]

Η ηθοποιός βρέθηκε στον χώρο που πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα πριν από 17 χρόνια.  

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου χωριού στον Καλοπαναγιώτη βρέθηκε στις 2 Ιανουαρίου η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου, μετά από την πρόσκληση που είχε από τη συντονίστρια των εργαστηρίων, κυρία Μαρία Λάμπρου. Η κυρία Χριστίνα Παυλίδου ήταν πολύ θετική στο κάλεσμα αυτό και έτσι με μεγάλη χαρά και επιτυχία έκανε θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά ηλικίας 10-15 ετών τα οποία το καταχάρηκαν, γέλασαν, έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με την αγαπημένη ηθοποιό. 

Εκτός από τα θεατρικά εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν, ο κόσμος που παρευρέθηκε στον Καλοπαναγιώτη είχε την ευκαιρία να περπατήσει στα μονοπάτια της πετυχημένης σειράς του Γιώργου Τσιάκκα, "Μίλα μου" μαζί με την πρωταγωνίστρια Χριστίνα Παυλίδου και την ομάδα "Τα Τοπία της Κύπρου" που διοργάνωσε αυτή την ημέρα εξόρμησης και συνδύασε μαζί με την ηθοποιό περπάτημα στα μονοπάτια των γυρισμάτων. 

Η ηθοποιός ήταν φανερά συγκινημένη στο αντίκρισμα των μονοπατιών που επί ένα χρόνο έκανε γυρίσματα εκεί στο πλαίσιο της σειράς, αναφέρθηκε σε πολλές μνήμες από τότε και σε συγκινητικές στιγμές, όπως το γονατιστό τάμα του αείμνηστου ηθοποιού Θάνου Πεττεμερίδη, του τηλεοπτικού πατέρα της Χριστίνας Παυλίδου που υποδυόταν την Άννα, στο Ενετικό γεφύρι του Καλοπαναγιώτη προς το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του λαμπαδιστή που είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια του έργου.  Αυτή η σκηνή έμεινε έντονα στη μνήμη του κόσμου. Ο λόγος ήταν η αλήθεια της σκηνής αυτής, η οποία όταν συνέβαινε για το τάμα που είχε κάνει ο πατέρας της για να γίνει καλά η κόρη του «Άννα» ο ηθοποιός Θάνος Πεττεμερίδης έκανε χημειοθεραπείες και είχε όντως κάνει τάμα να πάει γονατιστός στο μοναστήρι, οπότε η σκηνή έγινε χωρίς διακοπές και χωρίς να ζητήσει κάποια διευκόλυνση καθώς δυσκολευόταν με την αναπνοή του λόγω της ασθένειας του και των χημειοθεραπειών. 

Η Χριστίνα Παυλίδου ανέφερε, επίσης, και μια χαριτωμένη αυτή τη φορά σκηνή, καθώς αναφέρθηκε στην κόρη της Μαρία, όπου υποδυόταν την κόρη της και στη σειρά ως η μικρή Ιωάννα, 4 ετών τότε η Μαριγούλα είχε πυρετό και όμως έπρεπε να κάνει γύρισμα, η σκηνή ήταν μέσα στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή, όπου έπρεπε να ψάλλει. Ξεκίνησε να ψάλλει τη σκηνή που είχε και όταν τέλειωσε ο σκηνοθέτης της σειράς της είπε “μπράβο Μαριγούλα μου, πάμε να γράψουμε τώρα” και η Μαρία απάντησε "αααα εγώ τα είπα..." με τον σκηνοθέτη να λέει μα δεν γράφαμε τώρα, ήταν πρόβα, συνεχίζοντας η Χριστίνα Παυλίδου ανέφερε ότι της έταξαν τον ουρανό με τ ΄άστρα για να την καταφέρουν να ξανακάνει τη σκηνή και να τη γράψουν.

Η ηθοποιός ήταν πολύ πρόσχαρη και ευδιάθετη με τον κόσμο και περπάτησε μαζί τους μέχρι το τέλος της διαδρομής. Βλέποντας τον Καλοπαναγιώτη από ψηλά ανέφερε  "κοιτάξτε είναι σαν πίνακας αυτό το τοπίο!".

Photo Credits: Διαχειριστές και μέλη της ομάδας "Τοπία της Κύπρου" και από τη Γεωργία Δαββέτα. 

Tags χριστίνα παυλίδου, καλοπαναγιώτης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0051 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0355 s // Total time: 0.0406 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X