Λουκάς Φουρλάς: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει την προσωπική του ζωή; 


Λουκάς Φουρλάς: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει την προσωπική του ζωή; 

Δείτε το βίντεο.   

Ο Λουκάς Φουρλάς φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 4 Ιανουαρίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε και έδεσε” με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού.  

Διαβάστε ακόμα: Xρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τους "τσακώσαμε" για δείπνο στη Λεμεσό [εικόνα]

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Κύπριο ευρωβουλευτή, κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το ενδεχόμενο να ξαναέφτιαχνε την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό.

Ο Λουκάς Φουρλάς, απάντησε πως είναι καλά τη δεδομένη περίοδο επισημαίνοντας τις δυσκολίες που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει λόγω της ιδιότητας του και της συχνής απουσίας του. 

Να θυμίσουμε ότι, ο ευρωβουλευτής είχε μιλήσει για τον χωρισμό του πριν από δύο χρόνια σε τηλεοπτική του συνέντευξη, λέγοντας: “Έχουμε χωρίσει με την Ηλέκτρα έχει περίπου τρία χρόνια. Παρόλα αυτά θα είναι πάντα η μητέρα της Άρτεμις και του Ιάσωνα, είμασταν ένα χρόνο που περάσαμε πάρα πολλά μαζί, έχουμε ένα κοινό στόχο να μεγαλώσουμε ένα γιο για τον οποίο είμαστε και οι δυο περήφανοι.  Δεν υπάρχει χωρισμός που να μην ήταν εύκολος, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερα να χωρίσεις παρά να παραμείνεις, δεν σημαίνει αυτό πως είσαι εχθρός με τον άλλο. Διατηρώντας μια καλή σχέση με την Ηλέκτρα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ιάσωνα”. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags λουκάς φουρλάς, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5857 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3233 s // Total time: 2.9090 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X