Σοφία Χατζηπαντελή: “Δεν θέλω να με θυμούνται μόνο ως την κοπέλα με το ενωμένο φρύδι” 


Σοφία Χατζηπαντελή: “Δεν θέλω να με θυμούνται μόνο ως την κοπέλα με το ενωμένο φρύδι” 

Άκρως εξομολογητική η Κύπρια περσόνα στο νέο τεύχος της Madame Figaro Κύπρου.   

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα κορίτσι το οποίο απασχολεί αρκετά τα media με τη στάση ζωής της και τις επαγγελματικές της επιλογές. Αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή της εκπομπής μόδας που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ “My Style Rocks”.

Διαβάστε ακόμα: Στέλλα Στυλιανού: Το απρόοπτο που της συνέβη 5 λεπτά πριν βγει στον αέρα 

Η 26χρονη Κύπρια παραχώρησε συνέντευξη στο νέο τεύχος της Madame Figaro Κύπρου και στη δημοσιογράφο Άντρια Γεωργίου, όπου μεταξύ άλλων σχολιάζει το γεγονός ότι αρκετοί είναι εκείνοι που αναφέρονται στην ίδια λόγω των φρυδιών της.

“Όταν κάνω κάτι, με ενδιαφέρει πολύ το αποτύπωμά μου σε αυτόν τον χώρο. Δηλαδή, το τι θα αφήσω πίσω μου. Αν σε πενήντα χρόνια, ανατρέξει κάποιος στη μόδα του σήμερα, δεν θέλω το πιο σημαντικό που θα διαβάσουν για μένα να είναι για τα φρύδια μου. Δεν θέλω να με θυμούνται μόνο ως την κοπέλα με το ενωμένο φρύδι. Η κληρονομιά μου θέλω να είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό. Θέλω με θυμούνται ως την κοπέλα που επέλεξε να παραμείνει αυτή που είναι, ακόμα κι αν όλοι γύρω της δεν την αποδέχονταν. Και αυτή η κοπέλα υπήρξε δυνατή, δεν έκανε εκπτώσεις και εν τέλει κατάφερε να επιτύχει πολλά παραπάνω απ’ ό,τι και η ίδια φανταζόταν”, είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Σοφίας Χατζηπαντελή στη madamefigaro.cy 
 

Tags Σοφία Χατζηπαντελή, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1248 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2436 s // Total time: 2.3684 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X