Πάνος Μουζουράκης: "Το παιδί προέκυψε γρήγορα στη σχέση μας. Η απόφαση μας ήταν κοινή"


Πάνος Μουζουράκης: "Το παιδί προέκυψε γρήγορα στη σχέση μας. Η απόφαση μας ήταν κοινή"

"Αυτή την περίοδο βλέπω λίγες ώρες την κόρη μου αλλά ουσιαστικές".

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης, 21 Δεκεμβρίου, ο Πάνος Μουζουράκης. 

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, 3 μήνες μετά την απόκτηση της κόρης του και περίπου 7 μήνες μετά το γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη, μίλησε στην παρουσιάστρια της "Super Κατερίνα" για την αλλαγή που ήρθαν ση ζωή του.

Διαβάστε ακόμα: Πάνος Μουζουράκης: Η συγκινητική στιγμή στον στολισμό του δέντρου με την κόρη του 

Για τη σύζυγό του, εξομολογήθηκε τα εξής: "Ο Άγιος Βασίλης το 2023 μου έφερε ότι ακριβώς ζητούσα με τον πιο όμορφο τρόπο, χωρίς να το περιμένω. Έγιναν πολλές αλλαγές στη ζωή μου που ξεκίνησαν ακριβώς πριν ένα χρόνο.Αν είχα συναντήσει τη γυναίκα μου 10 χρόνια πριν δεν ξέρω αν θα ήμουν αρκετά ώριμος να δω το "φως" και να νιώσω πλήρης για να κάνω αυτή την μετάβαση. Το περίμενε δεν αφορά να έρθει ένας άλλος άνθρωπος, αφορά να ωριμάσεις και εσύ μέσα σου για να καταλάβεις αυτό που ζητάς. Στην δικιά μου περίπτωση για άλλο πήγαινα και τελικά μου έτυχε το λαχείο[...]Μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται στον κόσμο δεν ήθελα να γίνω μέρος του gossip.. ήθελα να είχα θέση εγώ την άποψη μου για το πως αισθάνομαι για αυτό το πράγμα, χωρίς να υπάρχει εμπάθεια στους δημοσιογράφους ή απέναντι στην τηλεόραση. Όταν η προσωπική σου ζωή αφορά περισσότερο από το καλλιτεχνικό σου έργο είναι σαν να χάνεις την μπάλα".

Για τη ζωή με την κόρη του, ο τραγουδιστής σχολίασε: "Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι οι γονείς της Μαριλού. Είναι μέσα στα δώρα του 2023. Το παιδί προέκυψε γρήγορα στη σχέση μας. Η απόφαση μας ήταν κοινή[...]Αυτή την περίοδο βλέπω λίγες ώρες την κόρη μου αλλά ουσιαστικές. Ξέρω όμως ότι είναι σε καλά χέρια. Η Μαριλού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που θα άφηνα να μεγαλώσει το παιδί μου αν πάθαινα κάτι. Ο σεβασμός μου για τις γυναίκες έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Την ερωτεύομαι συνέχεια, υπάρχει μια επαναληπτικότητα.Η Μαριλού παίζει το τραγούδι μου στην κόρη μας κάθε μέρα. Την νανουρίζω και εγώ τραγουδώντας της. Η μουσική είναι ένα υπέροχο πράγμα".

Tags πανος μουζουρακης, κόρη, ΣΥΖΥΓΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1996 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3122 s // Total time: 3.5118 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X