Δώρα για όλη την οικογένεια από τα Μ&S Food, με Iconic στυλ! 


Δώρα για όλη την οικογένεια από τα Μ&S Food, με Iconic στυλ! 

Για να εντυπωσιάσεις στις γιορτινές επισκέψεις σου.   

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που μπορεί κανείς να βρει στα M&S Food αποτελούν πραγματικά έργα τέχνης. Η φετινή εορταστική συλλογή κλέβει τις εντυπώσεις και χαρίζει μια αύρα πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής. Για μια ακόμα χρονιά στα Μ&S Food, ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει το ιδανικό δώρο για όλη την οικογένεια και τους αγαπημένους φίλους. 

Τα πολύχρωμα λαμπάκια, τα στολισμένα δέντρα και οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές των M&S σημαίνουν ότι οι γιορτές είναι μια ανάσα μακριά και η στιγμή για την πιο πρωτότυπη επιλογή δώρου για τους αγαπημένους μας πιο κοντά από ποτέ! Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή M&S Food είναι γεμάτη με πρωτότυπες προτάσεις για εντυπωσιακά iconic δώρα. 


 
Όπως για παράδειγμα, το χριστουγεννιάτικο κέικ των M&S που δεν μπορεί να λείπει από ένα εορταστικό τραπέζι, αφού είναι το ιδανικό συνοδευτικό για κάθε οικογενειακή στιγμή. Παραμένοντας πιστοί στις παραδοσιακές συνταγές, το κέικ βουτύρου με αποξηραμένα φρούτα και κεράσια γλασέ ωριμάζει για έξι μήνες, αποκτώντας έτσι εντονότερη γεύση!  

Μια λαχταριστή και πρωτότυπη ιδέα δώρου που θα φωτίσει κυριολεκτικά τα πρόσωπα των αγαπημένων σας. Εντυπωσιακά φωτιζόμενα σπιτάκια γεμάτα με νόστιμα μπισκότα, Luxury Gold tea, αλλά και εξαίσια σκόνη σοκολάτας. Το πανέμορφο αυτό χωριουδάκι συμπληρώνεται με φωτιζόμενα δεντράκια γεμάτα με τρούφες ελβετικής σοκολάτας!  

Ο σοκολατένιος αρκούδος SPENCER BEAR μετατρέπει την κάθε στιγμή σε μια ανεπανάληπτη γλυκιά αγκαλιά. Με κάθε δαγκωνιά, η σοκολατένια γεύση αναδύεται, δίνοντας μια αίσθηση ζεστασιάς και χαράς, καθιστώντας τον όχι μόνο γλυκό στην όψη, αλλά και στην καρδιά.

 Τα Original Very Jelly Munch των M&S είναι μια γλυκιά απόλαυση που ξυπνά τις αισθήσεις με κάθε δαγκωματιά. Με την απαλή υφή τους και τις ζωηρές τους αποχρώσεις, αυτά τα μικρά λαχταριστά σνακ, γεμίζουν το στόμα με γεύσεις που εκτοξεύουν τη χαρά. Με φρουτώδεις εκρήξεις και εκλεπτυσμένες κρεμώδεις γεύσεις καραμέλας, και σοκολάτας γάλακτος, τα Original Very Jelly Munch δημιουργούν έναν κόσμο γευστικής ευχαρίστησης, στον οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. 

Το αξιαγάπητο Percy Pig που λάτρεψαν τα παιδιά, συνδυάζει και φέτος τις πιο γλυκιές καραμελίτσες, με τρυφερά σοκολατάκια, στα πιο διασκεδαστικά σχήματα του Percy Pig. Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν ήταν φτιαγμένος από σοκολατάκια και γλυκιές καραμέλες!
Οϊνγκ οϊνγκ!

Συναγωνισμός γλυκού και τακτικής έρχεται στο τραπέζι με το "Four in a Row", το πρωτοποριακό επιτραπέζιο παιχνίδι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από σοκολατάκια, ιδανικό για μια βραδιά με αγαπημένα πρόσωπα. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι ότι κανείς δεν θα μείνει ανικανοποίητος, αφού το ‘’Four in a Row’’ είναι το μόνο παιχνίδι όπου η νίκη μπορεί να είναι γλυκιά, αλλά και η ήττα ακόμα πιο γλυκιά!

Για την πιο μεθυστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα το Red Mulled Wine είναι ο ιδανικός σύντροφος για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Οι νότες κερασιού, μαύρης σοκολάτας και μπαχαρικών δημιουργούν μια εκλεκτή εμπειρία γευστικής απόλαυσης. Συνοδεύει ιδανικά τις πλούσιες γεύσεις των χειμερινών πιάτων και δίνει μια επιπλέον νότα ξεχωριστού στυλ στο εορταστικό τραπέζι. 

Ένα ταξίδι, γεύσεων με τις πιο γλυκιές νότες γεμάτο εντυπωσιακές ανακαλύψεις και πρωτότυπα δώρα σας περιμένει σε όλα τα καταστήματα M&S σε όλη την Κύπρο. 
Αυτοί που αγαπάμε είναι μοναδικοί, το ίδιο ας είναι και τα δώρα τους!

Ανακαλύψτε τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food στα καταστήματα M&S και online στο www.modeand.com για παράδοση στη Λευκωσία, και στο www.symeonidesfashion.com για παράδοση στις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι. 

Δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30. 
 

Tags Μ&S Food


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6767 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3385 s // Total time: 3.0152 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X