Τα ζευγάρια της κυπριακής showbiz που παντρεύτηκαν μέσα στο 2023


Τα ζευγάρια της κυπριακής showbiz που παντρεύτηκαν μέσα στο 2023

Ποιοι επέλεξαν να κάνουν το επόμενο βήμα μέσα στη φετινή χρονιά;   

Αρκετά ήταν τα ζευγάρια της κυπριακής showbiz που θέλησαν μέσα στο 2023 να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με έναν γάμο. 

ΠΕΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΚΛΕΛΙΑ ΓΙΑΣΕΜΙΔΟΥ 


Λίγες εβδομάδες πριν υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους Κρυσταλλία, ο Πέτρος Αθανασίου και η Κλέλια Γιασεμίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις αρχές της χρονιάς ενώ στα πλάνα τους έχουν και την τέλεση θρησκευτικού γάμου μέσα στο 2025.

ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΡΑΦΑΕΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ


Η 18η Φεβρουαρίου σίγουρα σημάδευσε τη φετινή χρονιά για την Ιωάννα Λαμπροπούλου και τον Ράφαελ Στυλιανό Σταύρου καθώς ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας επισφραγίζοντας τον μακροχρόνιο έρωτά τους. 

ΧΡΥΣΗ ΑΝΔΡΕΟΥ – ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε τον φετινό Απρίλιο η γνωστή musical performer του νησιού, Χρυσή Ανδρέου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννο Μιχαήλ, λίγο πριν υποδεχθούν στη ζωή το μωράκι τους.

ΦΑΝΗ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ – ΜΑΡΙΟΣ ΠΗΛΑΒΑΚΗΣ


Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο παντρεύτηκε τον Απρίλιο η ηθοποιός Φανή Σωκράτους. Η Κύπρια ηθοποιός έζησε μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της και στην αγκαλιά της κορούλα της. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΔΟΤΟΥ – ΕΛΙΣ ΜΙΣΙΡΛΗ 


Ο χαρακτηρισμός “ο γάμος της χρονιάς” δεν είναι καθόλου υπερβολικός για το τριήμερο που πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στη λίμνη Κόμο για να γιορτάσουν μαζί με τον Γιώργο Θεοδότου και την Έλις Μισιρλή το σημαντικό αυτό γεγονός. Ο Γιώργος Θεοδότου και η Έλις Μισιρλή επισφράγισαν τον έρωτα τους στην μαγευτική Ιταλία με τα πάντα να είναι παραμυθένια και εντυπωσιακά. 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Ανδρέας Μακρής πλάι στη γυναίκα της ζωής του Άρτεμις. O γάμος τους πραγματοποιήθηκε έτσι όπως το ονειρεύτηκαν και η στιγμή που η νύφη έφθασε στην εκκλησία κρατώντας αγκαλιά τον ενός έτους γιο τους Ανδριανό ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

ΕΛΕΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 


Τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας ανέβηκαν στις 3 Ιουνίου, η παρουσιάστρια Έλενα Θεοδώρου και ο επιχειρηματίας Γιώργος Γεωργίου, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους που μετράει έξι χρόνια, όπου μέσα σε αυτά απέκτησαν την κόρη τους, Νεφέλη, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον γάμο τους ως παρανυφάκι. 

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ 


Στη γενέτειρά του την Αραδίππου παντρεύτηκε ο Λούκας Γιώρκας την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασιλική Σαλαμπάση, πραγματοποιώντας έναν γάμο που τα είχε όλα. Συγκίνηση, διασκέδαση και φυσικά πολλή μουσική και τραγούδι. Λίγες ημέρες αργότερα το ζευγάρι πραγματοποίησε και αντίγαμο στον Διδυμότειχο, τόπο καταγωγής της νύφης. 

ΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 


Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής Νικόλας Ιωάννου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Θωμά, στον Άγιο Αθανάσιο, προκειμένου να συναντήσει την αγαπημένη του, Χριστίνα, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να βρίσκονται εκεί, στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.

ΜΑΡΙΑ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ – ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΛΕΜΗΣ


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν έπειτα από 13 χρόνια σχέσης, η Μαρία Τορναρίτη και ο Φαίδωνας Λεμή. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Παιανία με αρκετούς εκπροσώπους της κοσμικής ζωής του νησιού να είναι στο πλευρό του ζευγαριού σε αυτή τη ξεχωριστή στιγμή.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗ – ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 


Ο Άγγελος Αυγουστή έζησε την ομορφότερη στιγμή της ζωής του έτσι όπως την ονειρεύτηκε πλάι στην αγαπημένη του Μαρία. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στα μέσα του φετινού καλοκαιριού και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των νεόνυμφων. 

ΜΩΥΣΗΣ ΠΑΠΑΜΩΥΣΕΩΣ – ΧΡΥΣΩ ΠΑΛΛΑΡΗ 


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου ο Μωυσής Παπαμωυσέως, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στον κυπριακό και ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο “The Voice” με την εκλεκτή της καρδιάς τους Χρύσω Παλλαρή.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΙΔΗΣ – JENENA MEDERI 


Ο Ολυμπιονίκης μας Παύλος Κοντίδης και η αγαπημένη τους, Jenena Mederi ένωσαν τις ζωές τους με τον πιο όμορφο και ρομαντικό τρόπο πραγματοποιώντας τον γάμο των ονείρων τους. ‘Παντρεύτηκα το άλλο μου μισό, τη μητέρα του γιου μας, τη γυναίκα που επιθυμώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου’, έγραψε σε ανάρτησή του ο αθλητής. 

ΛΟΥΚΙΑ ΣΕΡΓΙΔΟΥ – ΧΡΙΣΤΟΣ EOJOURIAN 


Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους βίωσαν στις 9 Σεπτεμβρίου η Λουκία Σεργίδου και ο Χρίστος Eojourian. Στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι επέλεξαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ – ΜΑΡΙΛΙΑ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΟΥ 


Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και μίας ρομαντικής πρότασης γάμου στο Λονδίνο, ο Ανδρέας Βούλγαρης και η Μαρίλια Γιαλλουρίδου πήραν τη μεγάλη απόφαση και έκαναν το επόμενο βήμα στο δεσμό τους. Στα μέσα του Σεπτέμβρη το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αγία Νάπα και πάνω σε μία βέσπα ξεκίνησαν για το κοινό ταξίδι για το υπόλοιπο της ζωής τους. 

ΑΛΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΖΑΧΑΡΙΑ 


Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της κοινής τους ζωής, έζησαν στα μέσα Οκτωβρίου ο Άλκης Χρήστου και η Δέσποινα Χατζηζαχαρία. Το ζευγάρι τίμησε τις παραδόσεις του νησιού, πραγματοποιώντας αλλάματα σε κλίμα συγκίνησης έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο ηθοποιός περίμενε την αγαπημένη του στην εκκλησία παρέα με τα σκυλιά τους γεγονός που αποτέλεσε ένα από τα πιο τρυφερά highlights του γάμου τους. 

 

Tags ΓΑΜΟΙ 2023, σταυρωτο, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0060 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0390 s // Total time: 0.0450 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X