Χρύσανθος Τσουρούλλης: "Η Έμιλυ είναι σύντροφος - σύζυγος"


Χρύσανθος Τσουρούλλης: "Η Έμιλυ είναι σύντροφος - σύζυγος"

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους.   

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου στην εκπομπή “Λούης Night Show” όπου στη συνέντευξή του με τον Λούη Πατσαλίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σύντροφό του, Έμιλυ Γιολίτη και απάντησε στο ενδεχόμενο να τους δούμε να παντρεύονται. 

Διαβάστε ακόμα: Λούκας Γιώρκας: Οι σταθμοί της καριέρας του, η ακραία κίνηση θαυμασμού, οι προτάσεις για reality και ο γάμος

“Χρησιμοποιώ τον όρο ‘σύντροφος’ γιατί ‘σύζυγος’ θα είχα πρόβλημα με την εκκλησία γιατί δεν έχω τελέσει το μυστήριο, ως γνωστό. Αλλά είναι σύντροφος – σύζυγος”, είπε αρχικά. Κατόπιν απαντώντας στο ερώτημα του παρουσιαστή αν η σχέση αυτή θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, είπε: “Νομίζω ότι η ζωή μας πλέον είναι σαν να έγινε αυτό το πράγμα. Όλα πια λειτουργούν ως μια μεγάλη οικογένεια και στα ζητήματα των παιδιών και στα ζητήματα τα μεταξύ μας. Συνεπώς αυτό νομίζω δεν θα προσθέσει κάτι, πλην από ένα ωραίο λόγο για να συνευρεθούν οι φίλοι μας, που αυτός δεν χρειάζεται να ονομάζεται γάμος ή τελετή”. 
 

Tags Χρύσανθος τσουρουλλης, εμιλυ γιολιτη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8290 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2980 s // Total time: 3.1270 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X