Γιώτα Δαμιανού: Στο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της [βίντεο]


Γιώτα Δαμιανού: Στο πάρτι για τα γενέθλια του συζύγου της [βίντεο]

Με φαγητό και χορό γιόρτασαν με φίλους και οικογένεια.   

Τα 40α του γενέθλια γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής, 15 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Νεοφύτου, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και σύζυγος της Γιώτας Δαμιανού. 

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Ρουβάς: Τα τρυφερά στιγμιότυπα στολίζοντας το δέντρο με τα τέσσερα παιδιά του [βίντεο]

Η παρουσιάστρια ετοίμασε ένα πολύ όμορφο πάρτι για τον σύζυγό της, παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων από το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον. 

Η βραδιά ξεκίνησε με φαγητό σε γνωστή ταβέρνα της Λευκωσίας και ακολούθησε χορός και διασκέδαση με live μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα. 

Το ζευγάρι χάρισε στους καλεσμένους του τρυφερές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς καθώς αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, έχοντας δημιουργήσει μαζί μία πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους παιδάκια, Σεμίνα και Ανδρέα. Στο πάρτι, το παρών τους έδωσαν μεταξύ άλλων και αρκετά τηλεοπτικά πρόσωπα ανάμεσά τους ο Ανδρέας Δημητρόπουλος, η Γαβριέλλα Ζάρτηλα, ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, η Κλέλια Γιασεμίδου με τον σύζυγό της Πέτρο Αθανασίου, η Φρόσω Βιολάρη, η Στέλλα Γεωργίου και αρκετοί συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού. Δείτε το σχετικό βίντεο και τις εικόνες που εντοπίσαμε στα social media: 


 

Tags γιωτα δαμιανου, γιωργος νεοφυτου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1351 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2737 s // Total time: 2.4089 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X