Αντώνης Ρέμος για την κόρη του: "Η πρώτη φορά που με είδε σε συναυλία, μου κοπήκαν τα πόδια" [βίντεο]


Αντώνης Ρέμος για την κόρη του: "Η πρώτη φορά που με είδε σε συναυλία, μου κοπήκαν τα πόδια" [βίντεο]

Τι του ψιθυρίζει στο αυτί όταν τον σταματάει ο κόσμος στο δρόμο για φωτογραφίες;

Συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και στον Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε ο Αντώνης Ρέμος, όπως είδαμε χθες, Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου.

Ο γνωστός Έλληνας ερμηνευτής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στα επαγγελματικά του ζητήματα, όσο και στις φιλίες που διατηρεί στον χώρο της μουσικής, καθώς επίσης και στην κόρη του, Ελένη.

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε με τα πιο τρυφερά και γλυκά λόγια για το κοριτσάκι του, λέγοντάς μας συγκεκριμένα για την αντίδραση του όταν η κόρη του βρέθηκε πρώτη φορά σε live του πριν από πέντε χρόνια στην Πάτρα, καθώς επίσης και τι του ψιθυρίζει στο αυτί όταν ο κόσμος τον σταματάει στο δρόμο για να βγάλουν μαζί φωτογραφία. 

Διαβάστε ακόμα: Υβόννη Μπόσνιακ: Η γεμάτη έρωτα ανάρτησή της για την 5η επέτειο γάμου με τον Αντώνη Ρέμο [εικόνα]

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής ακόλουθα στην εξόμολόγησή του: "Εγώ την Ελενίτσα μου, δόξα τω Θεώ, στα 45 την έκανα, αυτή τη στιγμή είναι 8 χρονών άρα και γω να πούμε πως είμαι 53 χρονών[...] Η πρώτη φορά που με είδε με κόσμο ήταν σε συναυλία μου στην Πάτρα που είχε 7- 8 χιλιάδες κόσμου και μου έκανε έκπληξη η Υβόννη για τα γενέθλιά μου. Μου την φέρνει στη συναυλία και μου κοπήκαν τα πόδια εμένα, ένιωσα αυτήν την πηγαία αγάπη που ζεις, είναι σαν να μπαίνεις μέσα σε παγωμένο ποτάμι και κάνεις μπάνιο, αυτή είναι η αγάπη προς το παιδί σου. Την ανέβασα πάνω στη σκηνή, την πήρα αγκαλιά και της τραγούδησα για λίγο. Τα επόμενα χρόνια σιγά - σιγά, ερχόταν σε συναυλίες, τώρα ξέρει τι είναι ο μπαμπάς της παρόλα αυτά έχει μια συστολή". 

Και πρόσθεσε ακολούθως: "Χαίρομαι γιατί η Ελενίτσα μας μεγαλώνει σε ένα πάρα πολύ όμορφο και υγιές κανονικό περιβάλλον, Την προστατατεύουμε από οποιαδήποτε έκθεση, ποτέ μας δεν την έχουμε εμφανίσει σε κάποια δημόσια μας εικόνα, όλο αυτό που συμβαίνει σε εμάς, το προστατεύουμε γύρω της για να μεγαλώσει με μεγαλύτερη ασφάλεια. Η Ελενίτσα μου είναι ένα απόλυτο κανονικό παιδί, είναι ενταγμένο σε μια κανονική κοινωνία, στο σχολείο, στην τάξη της, έχει τις φίλες της. Καταλαβαίνει όταν κάποια στιγμή είμαστε έξω και θέλει κάποιος να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, και έρχεται στο αυτί και μου λέει: "μπαμπά είναι θαυμαστής αυτός". Δείτε το βίντεο [15:44]

 

 

 

Tags διασημοι, αντωνης ρεμος, κόρη, ελενιτσα, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0074 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0360 s // Total time: 0.0434 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X