Βρήκαμε στην αγορά την πιο νόστιμη και εντυπωσιακή βασιλόπιτα 


Βρήκαμε στην αγορά την πιο νόστιμη και εντυπωσιακή βασιλόπιτα 

Που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας στο ρεβεγιόν.  

Αναζητάτε και σεις το πολυπόθητο φλουρί της βασιλόπιτας για να σας πάει καλά η χρονιά σκορπίζοντας απλά το κέικ στο πιάτο; Ή είστε από αυτούς  που ψάχνουν την τέλεια βασιλόπιτα, εκείνη που συμβολικά θα φέρει στο νέο έτος την πιο γλυκιά γεύση; Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε, βρήκαμε για σας την πιο νόστιμη βασιλόπιτα, αυτή που θα σας κάνει να ξεχάσετε το φλουρί με την πρώτη κιόλας μπουκιά και θα πρωταγωνιστήσει στην Πρωτοχρονιά σας.

Το Άρωμα Βανίλιας στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, παραμένει στη λίστα με τα αγαπημένα μας ζαχαροπλαστεία και για αυτές τις γιορτές, κυρίως για τα μοναδικά σε γεύση γλυκά του που σε κάνουν να ξεχνάς δίαιτες και θερμίδες! Και η βασιλόπιτα του δεν θα μπορούσε να διαφέρει. Μυρωδάτη, αφράτη, πεντανόστιμη, θα σας ξυπνήσει μνήμες από τα παιδικά σας χρόνια, όταν η κουζίνα της μαμάς σας μοσχοβολούσε κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς. 

Ο chef Γιάννης Τούμπας και η ομάδα του, φτιάχνει για εσάς την παραδοσιακή, μαμαδίστικη βασιλόπιττα με ξύσμα από πορτοκάλι και χοντροαλεσμένους ξηρούς καρπούς. Αυτήν για την οποία αφήνεις χώρο για να φας μετά το πλούσιο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, ή για την οποία ξυπνάς το πρωί της Πρωτοχρονιάς και ανυπομονείς να συνοδεύσεις με τον 1ο καφέ της χρονιάς. Αυτή που σε γεμίζει με μια υπέροχη νοσταλγία. 

Πέραν της βασιλόπιττας, αυτές τις γιορτές έχετε άλλο ένα λόγο παραπάνω να επισκεφτείτε το Άρωμα Βανίλιας, για να δοκιμάσετε, τα κλασικά και πεντανόστιμα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, φοινικωτά, κουλουράκια, τα λαχταριστά σοκολατάκια του και  μπισκότα και φυσικά τους χριστουγεννιάτικους κορμούς του.Στις χριστουγεννιάτικες προτάσεις του chef Γιάννη Τούμπα είναι οι χριστουγεννιάτικοι κορμοί με κάστανο (chestnut log: mousse σοκολάτας γάλακτος, κρέμα πατισερί και πουρές κάστανου)  ή βατόμουρο (Raspberry Christmas log: κέικ με σμέουρα, Cream Cheese Frosting, κρέμα φιστικιού αιγίνης και Raspberry Filling). Κουλουριαστείτε στον καναπέ σας με μια αχνιστή κούπα καφέ και απολαύστε τις λαχταριστές χριστουγεννιάτικες τάρτες του Άρωμα Βανίλιας με φρούτα του δάσους και λευκή σοκολάτα ή με αλατισμένη καραμέλα & σοκολάτας γάλακτος (οι οποίες διατηρούνται εκτός ψυγείου). 

Για την περίοδο των γιορτών στο Άρωμα Βανίλιας θα βρείτε επίσης συσκευασίες δώρων για να χαρίσετε στους αγαπημένους σας όπως κουτάκια με σοκολατάκια και μακαρόνς, χριστουγεννιάτικα δεντράκια με μπισκότα ή σοκολατένια, διακοσμημένα gingerbread houses, εντυπωσιακά κουτιά με ποτά, μπισκότα, σοκολατάκια, σπιτικές μαρμελάδες και αλείμματα για ψωμί (spreads) και άλλες λιχουδιές.

Αν γνωρίζετε το Άρωμα Βανίλιας, ξέρετε για τί μιλάμε – εάν δεν το έχετε ανακαλύψει βάλτε το στα must visit σας και επισκεφτείτε το σύντομα. Θα το βρείτε στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia). Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 ενώ προσφέρεται και η επιλογή της κατ’ οίκον παράδοσης μέσω Fetch


 

Tags Άρωμα Βανίλιας, βασιλοπιτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9612 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2060 s // Total time: 2.1672 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X