Diptyque: Η γιορτινή συλλογή που θα “κλέψει” τις εντυπώσεις στη διακόσμηση 


Diptyque: Η γιορτινή συλλογή που θα “κλέψει” τις εντυπώσεις στη διακόσμηση 

Με κεριά και διακοσμητικά είδη, με πρωταγωνίστρια τη φλόγα.   

Αυτή την εορταστική περίοδο η Diptyque παρουσιάζει την limited edition συλλογή της με κεριά και διακοσμητικά είδη για το σπίτι, υμνώντας τη μαγεία της φλόγας και το μαγικό συναίσθημα που γεννιέται στη θέα της, με μοναδικό τρόπο. Χρησιμοποιώντας τη φλόγα ως κεντρικό μοτίβο τη μεταμόρφωσε σε καλλιγραφήματα εμπνευσμένα από τον ποιητικό ορισμό της φλόγας που συναντάμε στην Encyclopédie des Lumières («Εγκυκλοπαίδεια του Διαφωτισμού») το 1751.  

Με δημιουργίες και προτάσεις για εκείνους που ψάχνουν το ιδανικό δώρο, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αρωμάτων, κεριών, διακοσμητικών αντικειμένων όπως Lantern, Carousel και Gift sets.

Πρώτα στα λίστα για επιλογή δώρου, τα τρία limited edition κλασικά κεριά, τα οποία είναι διακοσμημένα με χρωματιστές, μαύρες και χρυσές φλόγες. 

Η φρέσκια,ντελικάτη ευωδιά του κεριού Sapin θυμίζει τη μυρωδιά ενός πεύκου που μόλις έφτασε στο σπίτι, στολισμένο με γιρλάντες.

Το κερί Délice, με ακόρντα αποξηραμένων φρούτων και βανίλιας, προσφέρει την υπόσχεση μιας γιορτινής, λαχταριστής στιγμής.

Και τέλος, το κερί Coton, χάρη στην απαλότητα του tonka bean, θυμίζει οσφρητικά την απαλότητα του βαμβακιού.

Λίγο καιρό μετά τη δημιουργία του L ‘Eau Papier, ο οίκος Diptyque, το επανακυκλοφορεί με νέα limited edition συσκευασία, όπου η απεικόνιση στο μπουκάλι είναι σε χρυσό, με διαφανή όψη παρέχοντας στα ματιά σας τις αποχρώσεις που δημιουργούνται από το μελάνι στο χαρτί.

Η limited edition συλλογή από την Diptyque είναι διαθέσιμη στα πολυκαταστήματα ERA Mall of Cyprus, Λευκωσία & ERA Απόλλων, Λεμεσό.
 

Tags Diptyque


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2238 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2240 s // Total time: 2.4478 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X