Tom Cruise: Αυτή είναι η πάμπλουτη νέα του σύντροφος με ακίνητα στην Κύπρο


Tom Cruise: Αυτή είναι η πάμπλουτη νέα του σύντροφος με ακίνητα στην Κύπρο

Το πολυσυζητημένο διαζύγιο της και ο καυγάς στο δικαστήριο για τις τσάντες της αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών.

Έντεκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που είδαμε τον Tom Cruise να κυκλοφορεί δημόσια με γυναίκα στο πλευρό του μετά το διαζύγιό του με την Katie Holmes. Αν και οι φήμες τον ήθελαν να βγαίνει με τη Σακίρα και τη συμπρωταγωνίστριά του στο Mission: Impossible, Hayley Atwell κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα της Daily Mail θέλει τον χολιγουντιανό σταρ να είναι ζευγάρι με τη Ρωσίδα Elsina Khayrova. Η  Elsina Khayrova είναι πρώην μοντέλο και ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο ολιγάρχη, έμπορο διαμαντιών Dmitry Tsetkov, με τον οποίο έχουν περιουσία σε Λονδίνο, Ντουμπάι, αλλά και στη Κύπρο, μεταξύ των οποίων συλλογή κοσμημάτων που αξίζει εκατομμύρια. Το διαζύγιό τους απασχόλησε πολύ τον Τύπο το καλοκαίρι καθώς η Elsina  κατηγορήθηκε πως απέκρυψε σημαντικά περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής τσαντών της αξίας ενός εκατομμυρίου λιρών.

 Οι δυο τους βρέθηκαν σε πάρτι στο Mayfair του Λονδίνου και σύμφωνα με έναν καλεσμένο: "Ήταν αχώριστοι και φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι ζευγάρι". Ο Tom Cruise και η Elsina Khayrova εμφανίστηκαν στο πάρτι στην πλατεία Grosvenor μαζί γύρω στις 21:00 το περασμένο Σάββατο προς μεγάλη έκπληξη και ενθουσιασμό των καλεσμένων. Φέρεται να αποχώρησαν μαζί από την εκδήλωση τις πρώτες πρωινές ώρες. "Ο Tom Cruise ήταν πολύ φιλικός. Του ζητούσαν συνέχεια φωτογραφίες και το απέρριπτε ευγενικά. Τελικά ο DJ χρειάστηκε να κάνει μια ανακοίνωση στα ρωσικά ότι ο Tom Cruise δεν ήθελε φωτογραφίες. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας χορεύοντας με την Ελσίνα και κάποια στιγμή βρέθηκε στη μέση μιας παρέας γυναικών" είπε η πηγή στη MailOnline.

Tags Tom Cruise, Elsina Khayrova, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0073 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0488 s // Total time: 0.0561 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X