Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Το πρόβλημα υγείας που πέρασε και του άλλαξε τον τρόπο σκέψης [βίντεο]


Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Το πρόβλημα υγείας που πέρασε και του άλλαξε τον τρόπο σκέψης [βίντεο]

Η στήριξη από τη μητέρα του που στάθηκε βράχος στο πλευρό του.   

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 11 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” παραχωρώντας συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης - Χρυσή Βαρδινογιάννη: Χώρισαν μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που βίωσε σε μικρότερη ηλικία και συγκινήθηκε μιλώντας για τη στήριξη από τη μητέρα του, την οποία χαρακτήρισε “ηρωίδα”.

“Θυμάμαι όταν μπήκα στο αεροπλάνο για να πάμε, την πρώτη συνάντηση μου με τον γιατρό το περισσότερο άγχος και τις οδηγίες από τους γιατρούς η μητέρα μου το τράβηξε, γι’ αυτό λέω πως ο δικός μου υπερήρωας είναι η μητέρα μου και θα είναι στους αιώνες των αιώνων. Ξεκινάς έναν αγώνα και το παλεύεις. Αυτή η εμπειρία με ωρίμασε, με καθοδήγησε μου έκανε πιο καθαρό το τι είναι πρόβλημα και τι προβληματισμός. Όταν βάλεις στη σωστή κατηγορία ότι σου παρουσιαστεί έχεις ήδη κάνει τη μισή διαδρομή για να βρεις τη λύση στο πρόβλημα σου οπότε ξέρω και το λέω για να το ακούσω πότε πρέπει να αγχωθώ παραπάνω και πότε πρέπει να μαραζώσω παραπάνω”, είπε. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags Ηρόδοτος Μιλτιάδους, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2987 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3317 s // Total time: 3.6305 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X