Τορναρίτης – Filip: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στις Μαλδίβες [εικόνες & βίντεο]


Τορναρίτης – Filip: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους στις Μαλδίβες [εικόνες & βίντεο]

Τα dreamy στιγμιότυπα του ζευγαριού   

Μια απόδραση στις εξωτικές Μαλδίβες πραγματοποίησε μία αγαπημένη γυναίκα της μόδας αλλά και σχεδιάστρια, η Ramona Filip λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Μαζί της όπως πάντα ήταν και ο σύζυγο της, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Χριστοδουλίδης: Η τούρτα από τις γυναίκες της ζωής του [εικόνα]

Οι Μαλδίβες είναι κυρίως γνωστές για τις όμορφες τους τροπικές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, τους υποβρύχιους κήπους κοραλλιών και την πολυτέλεια των καταλυμάτων τους.

Αυτά όλα είναι που έκαναν τη Ramona να επισκεφτεί ξανά το εξωτικό νησί, αφού της προσφέρει στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης όπως είδαμε και στα στιγμιότυπα που ανήρτησε.

Εμείς ξεχωρίσαμε φυσικά τις ονειρικές εικόνες που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που αφορούν στιγμιότυπα από το παραμυθένιο τοπίο στο οποίο βρίσκεται.

Να σημειώσουμε πως στο εξωτικό νησί πέρασε και τα γενέθλια της που ήταν στις, 30 Νοεμβρίου. Η γνωστή σχεδιάστρια επέλεξε να σβήσει την τούρτα των 47ων γενεθλίων της και όπως δείχνουν και οι εικόνες που μοιράστηκε η ίδια δεν παρέλειψε να χορέψει και στους ρυθμούς της ντόπιας μουσικής φορώντας ένα πραγματικά εντυπωσιακό και sexy φόρεμα. Δείτε στη madamefigaro.cy τα σχετικά στιγμιότυπα. 
 

Tags Ramona Filip, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, χριστόφορος τορναρίτης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8810 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3101 s // Total time: 3.1911 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X