Angelina Jolie: "Έπαθα παράλυση Bell έξι μήνες πριν από το διαζύγιο"


Angelina Jolie: "Έπαθα παράλυση Bell έξι μήνες πριν από το διαζύγιο"

Η αποκαλυπτική συνέντευξή της.   

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η Angelina Jolie μοιράστηκε για πρώτη φορά, τα ψυχοσωματικά προβλήματα που της προκάλεσε το δύσκολο διαζύγιο με τον Brad Pitt.

Η ηθοποιός μίλησε για το άγχος της και τη θεραπεία που ακολούθησε μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, στο περιοδικό WSJ.

Μετά το διαζύγιο της από τον Brad Pitt το 2016, η Angelina Jolie συνειδητοποίησε πως εκείνη και τα έξι παιδιά τους έπρεπε να “θεραπευτούν”. Οι πρώην σύζυγοι έχουν αποκτήσει μαζί τη Shiloh, τη Zahara, τον Maddox, τον Pax, τον Knox και τη Vivienne.

“Έπρεπε να θεραπευτούμε. Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να ξεφύγουμε”, σημείωσε η ηθοποιός στη συνέντευξή της, πριν περιγράψει τη σχέση της με τα ενήλικα παιδιά της. “Είναι οι πιο κοντινοί άνθρωποι για μένα και τη ζωή μου και είναι οι στενοί μου φίλοι. Είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, κάτι που είναι η δύναμή μας”.

“Το σώμα μου αντιδρά πολύ έντονα στο στρες. Το σάκχαρό μου στο αίμα ανεβοκατεβαίνει. Ξαφνικά, έξι μήνες πριν από το διαζύγιό μου, έπαθα παράλυση του Bel”.

Η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Pitt, λίγο αφότου τον κατηγόρησε ότι κακοποίησε την ίδια και δύο από τα παιδιά τους πάνω σε ιδιωτικό τζετ.

Πηγή: madamefigaro.cy 
 

Tags Angelina Jolie, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0331 s // Total time: 0.0385 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X