Επανήλθε στο instagram η Soula Glamorous - Το μήνυμα που έστειλε μετά τον σάλο [εικόνα]


Επανήλθε στο instagram η Soula Glamorous - Το μήνυμα που έστειλε μετά τον σάλο [εικόνα]

Τι θέλησε να ξεκαθαρίσει; 

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την "Soula Glamorous", μετά το expose που έκανε για εκείνην, ο youtuber "Eponimos Alkolikos", σε βίντεο που δημιούργησε στο κανάλι του.

Με το βίντεο αυτό ο λογαριασμός της διαδικτυακής περσόνας κατάφερε να εξαφανιστεί από το instagram για κάποια 24ωρα, αποφεύγοντας - προφανώς- την "κατακραυγή" του κόσμου, που τάχθηκε έναντία της.

Ο "Eponimos Alkolimos", είχε αποκαλύψει και εξομολογηθεί συγκεκριμένα, πως τα άτομα που χειρίζονταν τον λογαριασμό το 2018, είχαν βγάλει στη δημοσιότητα με τον πιο απεχθές τρόπο, την κατάσταση της προσωπικής του ζωής, χλευάζοντάς τον, και πριν ακόμη ο ίδιος αποφασίσει να μιλήσει για την σεξουαλικότητα του στη μητέρα του, αλλά και πριν καλά καλά νιώσει ο ίδιος ασφάλεια και σιγουριά για την επιλογή του.

Εξιστορώντας αναλυτικά τα όσα συνέβησαν, εξαπλώθηκε ένα μεγάλο κύμα στήριξης και συμπαράστασης στον youtuber, ενώ η "Soula" από την άλλη "έφαγε" cancel από τους ακόλουθούς της. Δείτε το βίντεο του Eponimou:

 

 

Ωστόσο,το μεσημέρι της Τετάρτης, 6 Δεκεμβρίου, η "Soula Glamorous", επανήλθε στο instagram, και έδωσε την απάντησή της για αυτό που έχει συμβεί, αναφέροντας πως η σελίδα της δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει κανέναν και πως είναι καθαρά χιουμοριστική, ξεκαθαρίζοντας πως διαφορετικά λειτουργούσε ο λογαριασμός το 2018, και διαφορετικά το 2023.

Δείτε όλα όσα έγραψε αναλυτικά στην εικόνα πιο κάτω: 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, soula glamorous, eponimos alkolikos


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 6.2275 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3645 s // Total time: 6.5921 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X