Ίαν Στρατής για την κόρη του: "Έχει πει τις πρώτες λέξεις..."


Ίαν Στρατής για την κόρη του: "Έχει πει τις πρώτες λέξεις..."

 Η σπάνια αναφορά στην Ολίβια του. 

Για την ενός έτους κόρη του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, ο Ίαν Στρατής. 

Ο Έλληνας τραγουδιστής, έκανε μια σπάνια αναφορά στο παιδί του, αποκαλύπτοντάς μας μάλιστα πως η μικρή Ολίβια έχει πει τις πρώτες της λέξεις. 

Διαβάστε ακόμα: Μαίρη Συνατσάκη: Μας έδειξε το cute στιγμιότυπο όπου ο σύντροφός της παίζει σαν παιδί με την κόρη τους

Συγκεκριμένα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς της showbiz, δήλωσε on camera τα εξής: "Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου κλείνει τον έναν χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή, νομίζω θα βαρεθεί πολύ εύκολα. Ελπίζω να έχει ένα ενδιαφέρον και να της κρατήσουμε λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια.Τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live. Θα είναι όμορφα πιστεύω. Όταν ακούει οποιοδήποτε τραγούδι χορεύει. Τρελαίνομαι. Αφήστε το. Έχει πει τις πρώτες λέξεις, “μαμά”, “μπαμπά”, “γάτα”…  και διάφορες άλλες. Και βέβαια απολαμβάνω την πατρότητα. Δε θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είναι και λίγο αγχωτικό βέβαια, είναι μεγάλο βάρος αλλά θέλω να πιστεύω ότι τα πάμε πολύ καλά σαν γονείς".

Tags ιαν στρατης, κόρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3984 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2483 s // Total time: 2.6467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X