Χριστίνα Κυριάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στη Ρώμη με τον σύντροφό της [εικόνες]


Χριστίνα Κυριάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στη Ρώμη με τον σύντροφό της [εικόνες]

Η εξομολόγηση της ηθοποιού - \"Ερωτεύτηκα τα πάντα\"

Στη Ρώμη βρέθηκε η Χριστίνα Κυριάκου, γιορτάζοντας τα φετινά της γενέθλια, όπως η ίδια μας αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. 

Ο σύντροφος της γνωστής Κύπριας ηθοποιού, Δημήτρης Παστελλά, επεφύλασσε στο κορίτσι του, την πιο γλυκιά έκπληξη για τα 33α γενέθλιά της, κλείνοντάς της ένα ρομαντικό ταξίδι για δυο στην "αιώνια πόλη". 

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Κυριάκου: Ο προορισμός στο εξωτερικό που επέλεξε ο σύντροφός της για δώρο γενεθλίων [εικόνα]

Σε ανάρτησή της στο instagram, χθες, Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, η Χριστίνα Κυριάκου, μοιράστηκε μαζί μας μέρος του φωτογραφικού άλμπουμ τους στη Ρώμη, όπου εκεί εντοπίζουμε τις επισκέψεις του ζευγαριού στα πιο διάσημα αξιοθεάτα της Ιταλικής πρωτεούσας.

Η διάσημη Piazza Di Spagna, το Βατικανό, η Villa Borghese, και φυσικά η Fontana Di Trevi, ήταν ανάμεσα στα spot που επέλεξε το ζευγάρι να επισκεφθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εντοπίσαμε και ένα άκρως ρομαντικό στιγμιότυπο τους.

Στη λεζάντα η Χριστίνα Κυριάκου για αυτό το ταξίδι, εξομολογήθηκε τα εξής στους followers της: "Πρώτη φορά πήγα Ιταλία /Ρώμη και ερωτεύτηκα τα πάντα".Δείτε την gallery πιο κάτω:

Tags Χριστίνα Κυριάκου, συντροφοσ, Ταξιδι, ρώμη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3308 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2642 s // Total time: 2.5950 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X