Χαρές για την οικογένεια Παπαδοπούλου – Η τιμητική διάκριση για τη Φωτεινή Παπαδοπούλου


Χαρές για την οικογένεια Παπαδοπούλου – Η τιμητική διάκριση για τη Φωτεινή Παπαδοπούλου

Συγκινημένη και περήφανη η Γιώτα Παπαδοπούλου για την πεθερά της.   

Μία άκρως τιμητική διάκριση έλαβε η κα Φωτεινή Παπαδοπούλου, στην οποία απονεμήθηκε από την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, το παράσημο του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής.

Η Γιώτα Παπαδοπούλου μοιράστηκε το συγκινητικό γεγονός μέσα από ανάρτησή της στο Instagram αναρτώντας παράλληλα στιγμιότυπα με όλη την οικογένεια η οποία ήταν στο πλευρό της κας Παπαδοπούλου σε αυτή τη σημαντική στιγμή στη διαδρομή της ζωής της, έχοντας στο ενεργητικό της δεκάδες φιλανθρωπικές δράσεις και ένα αξιοσέβαστο κοινωνικό έργο.

“Μεγάλη τιμή και χαρά για την οικογένειά μας. Σήμερα, η πρέσβειρα της Γαλλίας στην Κύπρο, Salina Grenet-Catalano, απένειμε το παράσημο του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής στην πεθερά μου, Φωτεινή Παπαδοπούλου. Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας”, έγραψε η Γιώτα Παπαδοπούλου στην ανάρτησή της. Σχετική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο γιος της Νικόλας Παπαδόπουλος εκφράζοντας την περηφάνια για τη μητέρα του.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, Δήμαρχος Λευκωσίας και γιος της βραβευθείσας, με το official account του Δήμου στο facebook, να γράφει: "Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης παρευρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση για την κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, όπου της απονεμήθηκε το παράσημο του Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Κύπρο την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023". Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση και η Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες:  


 

Tags ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 1.9726 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3809 s // Total time: 2.3536 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X