Μελέτη για Συνατσάκη: "Έχουμε κάτι προσωπικό που ξεκίνησε από την ίδια και δεν το έχουμε λύσει"


Μελέτη για Συνατσάκη: "Έχουμε κάτι προσωπικό που ξεκίνησε από την ίδια και δεν το έχουμε λύσει"

\"Κάνει φάουλ η Μαίρη\".

Στο θέμα που έχει δημιουργηθεί χθες με τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Ζήνα Κουτσελίνη είδαμε να αναφέρονται σήμερα Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ένα προσωπικό θέμα που έχει η με την Μαίρη Συνατσάκη, κάτι το οποίο ακόμη δεν το έχουν λύσει μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα: Ζήνα Κουτσελίνη: "Η Συνατσάκη και ο Ουγγαρέζος έβριζαν κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή"

Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε τα εξής: "Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη.Δεν μπορώ όμως παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πάρα πολύ ουσιώδης. Επίσης ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι σε όποιο φάσμα και πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια".

Και πρόσθεσε: "Η αλήθεια είναι όμως και να είμαστε αντικειμενικοί ότι δεν την έβρισε η Μαίρη. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης".

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, μαιρη συνατσακη, Ελεονώρα Μελέτη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3561 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3715 s // Total time: 2.7276 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X