Ο Ουρανός στον Κριό γυρίζει ανάδρομος


Ο Ουρανός στον Κριό γυρίζει ανάδρομος

Τι σημαίνει αυτό; Ο Γιώργος Πανόπουλος μας εξηγεί με σημερινό του post!

Κι ενώ το μεγάλο υδάτινο τρίγωνο Δία/Κρόνου/Ποσειδώνα είναι ενεργοποιημένο σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 20:21' ο Ουρανός στον Κριό γυρίζει ανάδρομος. Δηλαδή;

Δηλαδή οι άνθρωποι είναι πολύ απρόβλεπτοι, η ζωή είναι εξαίσια απρόβλεπτη: εκεί που ο άλλος κάθεται στην τραμπάλα και ισορροπείτε σηκώνεται χωρίς προειδοποίηση και μένεις μετέωρος στον αέρα ή πέφτεις με φόρα στο χώμα. Εκεί που είχες δουλειά, δεν έχεις και εκεί που δεν είχες, έχεις. Εκεί που καθόσουν σε ένα παγκάκι απελπισμένος/η περνάει κάποιος και σε καλεί στο Χόλιγουντ, ή είσαι ευτυχισμένος που τα κατάφερες να παίξεις στην ταινία των ονείρων σου, έστω με ένα μικρό πέρασμα, και στην πρεμιέρα διαπιστώνεις ότι η σκηνή σου κόπηκε στο μοντάζ. Αντιλαμβάνεστε ότι με αυτά τα ακραία παραδείγματα το μήνυμα είναι ότι υπάρχει αντιστροφή της τύχης: είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω- ξαφνική, απρόβλεπτη, αναπάντεχη.

Όσο κι αν οργανώσεις, προετοιμάσεις, ή προβλέψεις τις καταστάσεις θα υπάρχει πάντα ο άγνωστος παράγοντας Χ που θα ανατρέπει σχέδια και υποθέσεις. Χρειάζονται γρήγορες αποφάσεις, στιγμιαίες αποφάσεις, ετοιμότητα και ευελιξία. Να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις αυτό που δεν περιμένεις, ή αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις και συμπεριφορές από τους άλλους, αλλά και από τον εαυτό σου. Θυμήσου ότι η επαναστατικότητα και οι ρήξεις δεν είναι ελβετικός πολυσουγιάς που χρησιμοποιούνται σε κάθε περίσταση και ότι Ουρανός σημαίνει επίσης ευφυία, διανοητικές εκλάμψεις, πρωτοτυπία, μοναδικότητα, καινούργιες λύσεις σε παλιά προβλήματα, το αλλιώς. Δες τα πράγματα αλλιώς. Ή πιο κατανοητά: πάρτα αλλιώς εκεί που βλέπεις αδιέξοδο.

(*Ξανά στο προσκήνιο Κριοί/ Ζυγοί, Καρκίνοι/Αιγόκεροι- Ήλιοι,ή ωροσκόποι ή και πλανήτες μεταξύ 8ο-12ο)

Tags αναδρομος, ζωδια, ουρανος, ΔΙΑΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2322 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2609 s // Total time: 3.4931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X