Νίκη Δραγούμη: Η γλυκιά αναφορά στον θηλασμό [εικόνα]


Νίκη Δραγούμη: Η γλυκιά αναφορά στον θηλασμό [εικόνα]

Η ανάρτηση τρεις εβδομάδες μετά τον ερχομό του γιου της.   

Τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της διανύει η Νίκη Δραγούμη καθώς εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες έχει στην αγκαλιά της το μωράκι της, τον γιο της, Άρη, πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Χαραλάμπους. 

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: Τραγουδάει με τον εγγονό της, Νέστορα στο κρεβάτι τη “Ψυχεδέλεια” [βίντεο]

Η ηθοποιός έκανε πριν από μερικές ημέρες μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον ερχομό του γιου της, γράφοντας: “Ενθουσιασμός και συγκίνηση. Η πιο γλυκιά αλλαγή στη ζωή μας και στην οικογένεια μας. Είναι αναμενόμενο το άγχος και η ανασφάλεια. Ο φόβος. Καινούριος ρόλος. Της μαμάς και του μπαμπά. Πολλές οι ευθύνες…”

Στην εν λόγω ανάρτηση αναφέρθηκε και στον θηλασμό, καθώς φαίνεται να έχει επιλέξει να προχωρήσει ως μαμά σε αυτή τη διαδικασία και μάλιστα νωρίτερα σήμερα το πρωί του Σαββάτου, 25 Νοεμβρίου μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό σκίτσο ενός μωρού μετά τον θηλασμό, όπου αναγράφεται χαριτολογώντας: “Το μητρικό γάλα ήταν υπέροχο και το service ήταν καταπληκτικό. Σίγουρα θα γευματίσω εδώ ξανά”. 

Η νέα μανούλα φαίνεται να ταυτίστηκε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση και θέλησε να την αναδημοσιεύσει σε story στον λογαριασμό της στο instagram. Δείτε τη σχετική εικόνα πιο κάτω: 


 

Tags νικη δραγουμη, γιος, θηλασμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6516 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2641 s // Total time: 2.9158 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X