Νικόλας Ιωαννίδης – Theo Blue: Βρέθηκαν στα έδρανα οι δύο παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο [εικόνες]


Νικόλας Ιωαννίδης – Theo Blue: Βρέθηκαν στα έδρανα οι δύο παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο [εικόνες]

Αυτός είναι ο λόγος.   

Στην αίθουσα διαλέξεων του ΤΕΠΑΚ βρέθηκαν την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου οι influencers και παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο, Νικόλας Ιωαννίδης και Theo Blue

Ο λόγος ήταν η παρουσίαση της έρευνας για τη χρήση των social media από τους νέους της Κύπρου, που διεξήγαγε η KEAN, στο πλαίσιο της μεγάλης καμπάνιας της “Let’s Get Real with KEAN”.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από την KEAN μετά από πρόσκληση του ΤΕΠΑΚ, που πήρε την πρωτοβουλία να ενημερώσει τους φοιτητές/ριες του για ένα σημαντικό ζήτημα που τους αφορά άμεσα, καθώς σύμφωνα με την έρευνα 1 στους 5 νεαρούς Κύπριους περνάει στα social media πάνω από 5 ώρες την ημέρα. 

Κι αυτό ήταν ένα μόνο από τα πολλά και πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας που παρουσίασε στους/ις φοιτητές/ριες του ΤΕΠΑΚ η Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της KEAN. Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στην οποία εκτός από την κα Οδυσσέως συμμετείχαν ο Theo Blue, γνωστός tiktoker και ο Νικόλας Ιωαννίδης, δημοφιλής instagrammer. Τη συζήτηση διαδέχθηκε Q&A, με τους νέους να εκδηλώνουν έντονο ενδιαφέρον για όσα έμαθαν αλλά και προβληματισμό σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 


 

Tags νικολας ιωαννιδης, theo blue, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7719 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2559 s // Total time: 3.0278 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X