Μαίρη Συνατσάκη: Σε νέο σπίτι με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους Ολίβια [βίντεο]


Μαίρη Συνατσάκη: Σε νέο σπίτι με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους Ολίβια [βίντεο]

Η τέταρτη μετακόμιση για την παρουσιάστρια μέσα σε μερικά χρόνια.   

Η Μαίρη Συνατσάκη μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο youtube ανακοίνωσε στους subscribers της ότι βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης σε μεγαλύτερο σπίτι με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους Ολίβια, καθώς οι ανάγκες τους διαφοροποιήθηκαν από την έλευση της κόρης τους και μετά. 

Διαβάστε ακόμα: Δραγούμη - Χαραλάμπους: Ο νεογέννητος γιος τους έχει δικό του στολίδι στο δέντρο τους [βίντεο]

Για όσους την ακολουθούν χρόνια στη συγκεκριμένη πλατφόρμα θα γνωρίζουν ότι η παρουσιάστρια και youtuber έχει κάνει αρκετές μετακομίσεις τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα θα είναι η τέταρτη φορά που το τελευταίο διάστημα αλλάζει στέγη. 

Η τελευταία φορά που η Συνατσάκη μετακόμισε ήταν όταν αποφάσισε πριν από δύο χρόνια να συγκατοικήσει με τον σύντροφό της. 

“Μετακομίζω. Σπίτι. Ξανά”, είπε στην έναρξη του βίντεο που μοιράστηκε στο youtube επισημαίνοντας πως οι μοναδικοί που γνώριζαν για την πρόθεσή της να μετακομίσει ήταν ο σύντροφός της, βεβαίως και η αδερφή της, Αλίκη. 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε έχει ήδη βρεθεί το νέο τους σπίτι και έχουν πέσει οι υπογραφές, ξεκινώντας τη διαδικασία πακεταρίσματος έχοντας τη βοήθεια των φίλων της. Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Tags μαιρη συνατσακη, ιαν στρατης, διασημοι, μετακομιση, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1417 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2403 s // Total time: 2.3820 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X