Άννα Βίσση: Έτρεξε στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας [βίντεο]


Άννα Βίσση: Έτρεξε στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας [βίντεο]

Αναδείχθηκε ως η Πρέσβειρα του Οργανισμού \"Λάρνακα 2030\".

Στον 6ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας βρέθηκε η Άννα Βίσση, το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ως η πρέσβερια της πόλης του Ζήνωνα για το 2030.

Η Κύπρια τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να τρέξει κιόλας μαζί με όλους τους δρομείς που συμμετείχαν, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της. 

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: Τα ψώνια που έκανε για τους εγγονούς της μόλις έφθασε Κύπρο [εικόνα]

Στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, η απόλυτη star, το διάσκεδαζει, τρέχοντας στον παραλιακό των Φοινικούδων.

Για την ανάδειξή της ως πρέσβειρα του Οργανισμού "Λάρνακα 2030", η Άννα Βίσση εξέφρασε την τιμή, την χαρά και τον ενθουσιασμό της, λέγοντας: "Σήμερα βρίσκομαι στη Λάρνακα, τη πόλη που γεννήθηκα, την οποία θυμάμαι να είναι μια μικρούλα πόλη και με την διοργάνωση σήμερα του Μαραθωνίου, πρέπει να κάνει όλους μας πάρα πολύ περήφανους[...]πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε και θέλουμε να τα καταφέρουμε για πάρα πολλούς λόγους μεταξύ των οποίων ότι η Λάρνακα έχει αναπτυχθεί, έχει μεγαλώσει και έχει εξελιχθεί[...]Το μόνο μήνυμα που θέλω να περάσω, συνέχισε "είναι ότι όλοι οι άνθρωποι της πολιτικής αλλά και οι απλοί άνθρωποι, πρέπει να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τη πόλη μας και μέσα από αυτή την τροχιά ανάπτυξης που γίνεται, να κρατήσουμε ζωντανό, αυθεντικό και ατόφιο τον πολιτισμό μας. Η Λάρνακα διαθέτει μνημεία ιστορικής σημασίας που πρέπει να λάμψουν. Αυτός είναι και ο λόγος που θα γίνουμε η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2030".

Tags αννα βισση, μαραθώνιος, λαρνακα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6886 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3332 s // Total time: 3.0218 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X