Στην Κύπρο ο διάσημος ηθοποιός από το “365 Days” Simone Susinna [εικόνα]


Στην Κύπρο ο διάσημος ηθοποιός από το “365 Days” Simone Susinna [εικόνα]

Μάθαμε τον λόγο που τον έφερε στο νησί μας.   

O διάσημος ηθοποιός και μοντέλο Simone Susinna, που έγινε εξαιρετικά δημοφιλής από την νούμερο 1 ταινία σε προβολές παγκοσμίως στο Netflix "365 Days", έχει επισκεφθεί το νησί μας για μια μεγάλη συνεργασία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, βρέθηκε στο νησί μας για τρεις ημέρες για τις ανάγκες φωτογράφησης διάσημου διεθνούς περιοδικού την οποία επιμελήθηκε προσωπικά ο ταλαντούχος παράγωγος της Soigné Λοΐζος Σοφοκλέους μαζί με την ομάδα του.

Στιγμή δεν έλειψαν από το πλευρό του οι συνεργάτες της εταιρείας παραγωγής Soigné, Παναγιώτης Ασσιώτης, ο οποίος επιμελήθηκε το hair style του γνωστού ηθοποιού και o Βαλεντίνος Νικολάου, ο οποίος φρόντισε το αψεγάδιαστο make-up με προϊόντα της γνωστής εταιρίας MAC.

Ο Simone Susinna, γνωστός για το χαρισματικό του ταλέντο και την εντυπωσιακή του παρουσία στον χώρο της μόδας, έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού με την εκπληκτική του ερμηνεία και την εμφάνισή του.

Η φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο και θα συζητηθεί στα social media αναμένεται το επόμενο διάστημα. Δείτε στην πιο κάτω gallery φωτογραφίες που του ηθοποιού που εντοπίσαμε στα social media: 
 

Tags Simone Susinna, φωτογραφηση, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4399 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3919 s // Total time: 2.8318 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X