Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι της είναι παραμυθένια [εικόνες]


Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι της είναι παραμυθένια [εικόνες]

Μετέτρεψε την αυλή του σπιτιού της σε festive land.   

Σε γιορτινή διάθεση μπήκε η Χριστιάνα Αριστοτέλους εν όψει των Χριστουγέννων καθώς όπως και αρκετοί έτσι και η παρουσιάστρια στόλισε γιορτινά το σπίτι της. 

Διαβάστε ακόμα: Αφροδίτη Γεωργίου - Στέφανος Στυλιανού: Βάφτισαν τη δεύτερη κορούλα τους

Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας έδειξε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έκανε στον κήπο του σπιτιού της, η οποία εντυπωσιάζει.

Μάλιστα, πήρε inspiration από τη διακόσμηση του σπιτιού του Μιχάλη Σοφοκλέους και της Παναγιώτας Ιακώβου και θέλησε να κάνει κάτι αντίστοιχο στο δικό της σπίτι. Το ζευγάρι, μάλιστα, βρέθηκε εκεί προκειμένου να συμβάλει στη διαδικασία. 

Στις εικόνες που εντοπίσαμε στα social media βλέπουμε την εντυπωσιακή και festive είσοδο στο σπίτι της παρουσιάστριας με χρυσά και κόκκινα στολίδια καθώς επίσης και λαμπιόνια που προσθέτουν μία γιορτινή και cozy νότα στη διακόσμηση. Προχωρώντας στην αυλή, όπως είδαμε στις αναρτήσεις της Αριστοτέλους, δεσπόζει ένα φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο στον κήπο, μετατρέποντάς τον σε festive land. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags χριστιανα Αριστοτελους, Διακοσμηση, διασημοι, showbiz cy, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0077 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0332 s // Total time: 0.0409 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X