Τραγωδία για τον Φώτη Γεωργίδη: Πέθανε η γυναίκα του [εικόνες]


Τραγωδία για τον Φώτη Γεωργίδη: Πέθανε η γυναίκα του [εικόνες]

Η σπαρακτική ανάρτηση φίλης της.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η Γιούλη Γιαγκοπούλου σε ηλικία 48 ετών μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Η άτυχη Γιούλη Γιαγκοπούλου ήταν σύζυγος του αγαπημένου Κύπριου ηθοποιού Φώτη Γεωργίδη με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, τον Βαγγέλη, την Ελεονώρα και την Παντελίνα. Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά, την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, η ώρα 14:30. 

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Λατσιών

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προέβη φίλη της άτυχης Γιούλης, στην οποία αναφέρει πως η 48χρονη πάλεψε με αυτό το τέρας για ενάμιση χρόνο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε το νικήσει». 

"Αγαπημένη μου φίλη αδερφή. Από τα 12 μας μαζί. Στις πελλάρες ,στις χαρές και στις λύπες, στα εύκολα και στα δύσκολα. Και πάντα λέγαμε η μια της άλλης, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό. ‘Ο Θεός δίνει στον κάθε άνθρωπο όσα μπορεί να αντέξει’ ,έτσι λένε. Πάλεψες με αυτό το τέρας για ενάμιση χρόνο αλλά δυστυχώς δεν το νίκησες. Έφυγες με αξιοπρέπεια και πήρες πολλή αγάπη από όλους τριγύρω σου, που δεν ήταν και λίγοι. Ήσουν αξιαγάπητη, η καρδιά της παρέας ούλλο πελλάρα. Αυτά θα θυμόμαστε και θα λέμε στα μωρά σου."

Πηγή: omegalive.com.cy



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9004 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3185 s // Total time: 2.2188 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X