Οι δημιουργοί της σειράς “Friends” αποτίουν φόρο τιμής στον Matthew Perry  


Οι δημιουργοί της σειράς “Friends” αποτίουν φόρο τιμής στον Matthew Perry  

“The One Where Our Hearts Are Broken”  

Θλίψη παγκοσμίως σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Matthew Perry ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός και δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη sitcom “Friends” στον ρόλο του Chandler Bing

Διαβάστε ακόμα: Matthew Perry: Συντετριμμένοι οι γονείς του φτάνοντας στο σπίτι όπου ο γιος τους βρέθηκε νεκρός [εικόνες]

Οι δημιουργοί της σειράς Marta Kauffman και David Crane καθώς επίσης και ο σκηνοθέτης Kevin Bright, σε κοινή τους ανακοίνωση στο “Deadline” αποτίουν φόρο τιμής στον ηθοποιό.

“Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθύτατα λυπημένοι για τον χαμό του πολυαγαπημένου μας φίλου Matthew. Ακόμα μοιάζει απίθανο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι νιώθουμε ευλογημένοι που τον είχαμε μέρος της ζωής μας. Είχε ένα εξαιρετικό ταλέντο. Είναι cliché να πούμε ότι ένας ηθοποιός κάνει τον ρόλο δικό του, αλλά στην περίπτωση του Matthew ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Από την πρώτη ακρόασή του στον ρόλο του Chandler Bing, δεν υπήρχε άλλος για εμάς. Θα νοσταλγούμε πάντα τη χαρά, το φως, την ευφυία που έφερνε στην κάθε στιγμή – όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στη ζωή του. Ήταν πάντα ο πιο αστείος στον χώρο. Εκτός από αυτό, ήταν η πιο γλυκιά, δοτική και ανιδιοτελής καρδιά. Στέλνουμε όλη μας την αγάπη στην οικογένειά του και στους φίλους του. Αυτό είναι στ’ αλήθεια ‘Το επεισόδιο που οι καρδιές μας ράγισαν (The One Where Our Hearts Are Broken)’”, ήταν τα λόγια τους. 

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του το βράδυ του Σαββάτου, 28 Οκτωβρίου, ενώ οι μέχρι στιγμής έρευνες δεν κάνουν λόγο για χρήση ουσιών. 
 

Tags Matthew Perry, showbiz, celebrities, chandler bing, θανατος, Friends


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3558 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2550 s // Total time: 2.6107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X