Άλκης Χρήστου: Η πρόταση που αποδέχθηκε για συμμετοχή σε ελληνικό reality [βίντεο]


Άλκης Χρήστου: Η πρόταση που αποδέχθηκε για συμμετοχή σε ελληνικό reality [βίντεο]

Πέρασε και όλες τις ιατρικές εξετάσεις.

Για τα επαγγελματικά καθώς και για τα προσωπικά του, μίλησε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ilovestyle.com, ο Άλκης Χρήστου, δυο εβδομάδες μετά τον γάμο του.

Ο νιόπαντρος Κύπριος ηθοποιός ανάμεσα σε όλα όσα είπε, ρωτήθηκε για το πως θα χειριζόταν μια επαγγελματική πρόταση αν αυτή του ερχόταν από το εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμα: Άλκης Χρήστου: Η αποκάλυψη που έκανε για το ταξίδι του μέλλιτος [βίντεο]

Ο ίδιος αποκάλυψε πως όντως δέχθηκε μια τέτοια πρόταση από την Ελλάδα και αφορούσε τη συμμετοχή του σε γνωστό reality, με τη σύζυγό του, Δέσποινα μάλιστα, να είναι αυτή που του συμπλήρωσε την αίτηση.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: "Θα πήγαινα στο εξωτερικό αν μου ερχόταν μια επαγγελματική πρόταση. Είναι ένα πράγμα το οποίο το έχουμε συζητήσει με τη Δέσποινα, μας έχει τύχει τέτοια περίπτωση για να πήγαινα σε ένα reality στην Ελλάδα, πέρσι - πρόπερσι, δεν θυμάμαι ακριβώς τη χρονιά, και μου είπε ναι να πας, και της λέω εγώ, ναι θέλω να πάω. Περάσαμε ιατρικές, ψυχολογικές εξετάσεις, βγήκε στον αέρα αλλά δεν κράτησε για πολύ, οπόταν ήμουν ο δεύτερος επιλαχόντας που ήτανε να μπει μέσα, είχε σταματήσει το reality, και έτσι δεν πρόλαβε καν να μπει ο πρώτος. Ήταν για τη Φάρμα, είχαμε κάνει ιατρικές, αιματολογικές, ψυχολογικές, γυμναστικές εξετάσεις. Με είχε δηλώσει η Δέσποινα για να πάω". Δείτε το βίντεο [23:00]

 

 

Tags διασημοι, άλκης χρηστου, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9364 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2785 s // Total time: 3.2149 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X